LINTBELLS dodatki za sklepe, dlako in kožo

TomJerry · 9021

TomJerry

  • *
    • Prispevkov: 27
    • Točke: 0
LINTBELLS



Lintbells je zaupanja vredno podjetje iz Anglije, ki da zelo veliko na kvaliteto svojih izdelkov. Proizvajajo popolnoma naravne in zelo okusne dodatke k prehrani, ki dokazano izboljšajo zdravje vaših psov.

http://www.lintbells.com/

YUMOVE DODATKI ZA SKLEPE

YUMOVE


YUMOVE dodatek za podporo sklepov je izdelan iz povsem naravnih sestavin, vključno z glukozaminom, naravnim hondroitinom, ter izvlečkom školjk (zelena klapavica) iz Nove Zelandije. Zagotavlja vse ključne hranilne sestavine za zdrave sklepe v enem, je prva tableta za pomoč in podporo sklepom iz naravnih sestavin, s trojno funkcijo delovanja za vašega psa:

- Izboljšuje udobje sklepov
- Podpira sklepne strukture
- Spodbuja mobilnost, gibljivost sklepov

YUMOVE je razvit posebej za podporo sklepov vašega psa. Namenjen je:

Starejšim psom: pri starejših psih so sklepi že obrabljeni in s tem manj mobilni. YUMOVE izboljšuje sklepno udobje in podpira gibljivost sklepov, pomaga vašemu psu, da ostane aktiven in mobilen tudi na jesen svojega življenja.

Aktivnim psom: visoka aktivnost psa zahteva večjo stopnjo podpore za ohranjanje zdravih sklepov vašega psa. YUMOVE zagotavlja visoko stopnjo ključnih hranilnih snovi za ohranjanje zdravja sklepov vašega psa.

Delovnim psom: naporna vadba in treningi dodatno obremenjujejo sklepe vašega psa. YUMOVE podpira sklepe vašega psa v teh obdobjih in mu pomaga, da si hitreje opomore po napornem delovnem dnevu.


Naravne sestavine v YUMOVE so vir najkvalitetnejših surovin. Ena izmed glavnih sestavin v YUMOVE je školjka zelena klapavica iz Nove Zelandije. Gre za trajnostno gojene zelene klapavice v modrih obalnih vodah Nove Zelandije. V obalnih vodah, ki so ene od najbolj čistih na svetu. S tem želimo zagotoviti najvišjo možno kakovost naših popolnoma naravnih izdelkov. Zelene klapavice so skrbno pridelane nato "hladno stiskane" s čimer želimo zagotoviti čim več sklepom koristnih sestavin, kot so omega 3 maščobne kisline in hondroitin.

Nato smo dodali Glukozamin HCl, ki je izdelan iz skrbno izbranih morskih lupin, ter naravnih mineralov in vitaminov za podporo in zdravje vašega psa. V naših izdelkih ne boste našli nobenih sestavin, kot so "morski kondroitin" (kar je drugo ime za plavuti morskih psov). Kar pomeni, da vam lahko ponudimo izdelke narejene iz naravnih, etičnih virov in obnovljivih sestavin. Dobro za vašega psa in bolje za naš planet.

Vsaka tableta vsebuje:
Glukozamin HCl 250 mg                                                                                                    
Ekstrakt školjke zelene klapavice iz Nove Zelandije 150 mg
Hialuronska kislina 1.5mg
Mangan 3 mg
Vitamin C 12,5mg
Vitamin E 0,5 mg

Glukozamin HCl: na voljo je v najčistejši obliki (99,8% čist), narejen je iz veterinarsko močnega in čistega Glukozamina HCl, z namenom zagotoviti bolj koncentrirano sklepno podporo.

Školjka zelena klapavica: zagotavlja naraven hondrotin, edinstvene Omega 3 maščobne kisline in je bogat vir glikozaminoglikanov, aminokislin in mineralov. Prav tako vsebuje edinstveno Omega 3 imenovano ETA maščobno kislino – za pomiritev otrplosti sklepov. Visoka vsebnost tega ključno aktivnega olja je eden od razlogov, zakaj YUMOVE deluje tako hitro.

Naravni hondroitin: dodatki YUMOVE so bogati z naravnim hondroitin sulfatom iz školjke zelene klapavice iz Nove Zelandije, ki igra pomembno vlogo pri upočasnjevanju obrabe hrustanca v sklepih vašega psa.

Mangan: podpira močnejše kite in vezi, ter spodbuja mobilnost celotnega gibalnega sistema vašega psa.

Hialuronska kislina: vsebuje jo večji del sklepne tekočine, pomaga mazati sklepe med gibanjem.

Vitamina C in E: sta ključnega pomena za aktivne in delovne pse. Pri delavnih ali zelo aktivnih psih se proizvajaja več prostih radikalov, ki lahko povzročijo težave v daljšem časovnem obdobju. Vitamini C in E nevtralizirajo te proste radikale in ki pomagajo ohraniti gibljivost sklepov.

Priporočen dnevni odmerek YUMOVE:                          
Majhne pasme (do 15 kg) - 1 tableta
Srednje pasme (16-30kg) - 2 tableti
Velike pasem (31-45kg) - 3 tablete
Zelo velike pasme (nad 45kg) - 4 tablete

YUMOVE YOUNG and ACTIVE


YUMOVE YOUNG and ACTIVE dodatek za sklepe je bil posebej pripravljen za mlade in aktivne pse, s povečano vsebnosjo ekstrakta školjke zelene klapavice, mangana, vitamina E in dodatka cinka, za podporo sklepov vašega mladega in aktivnega psa.

YUMOVE YOUNG and ACTIVE dokazano:

- Podpira razvoj zdravih sklepov.
- Ohranja gibljive sklepe.
- Spodbuja mobilnost sklepov.

Problemov s sklepi nimajo samo starejši psi. Mladi psi, sploh psi večjih pasem, rastejo zelo hitro in so velikokrat zelo aktivni, kar pa lahko terja ​​davek na sklepih, vezeh in kitah vašega mladega psa. Hitra rast, prevelika aktivnost, poškodbe in napori v mladosti lahko povzročijo težave s sklepi, ki lahko pustijo posledice tudi v kasnejšem življenjskem obdobju vašega psa v kolikor za sklepe ni poskrbljeno.

YUMOVE YOUNG and ACTIVE vsebuje ključne aktivne sestavine, ki podpirajo sklepe vašega psa v obdobju rasti in razvoja.

Ekstrakt školjke zelene klapavice: omogoča podporo sklepom in deluje, kot naravno protivnetno sredstvo. Zagotavlja naraven hondroitin, edinstvene Omega 3 maščobne kisline (vključno z ETA ) in je bogat vir glikozaminoglikanov, aminokislin in mineralov.

Mangan in Cink: omogočata tvorbo kolagena, ki je pomemben za rast in obnovo hrustanca, kit in vezi.

Hialuronska kislina: pomaga mazati sklepe in blaži sklepe vašega psa med povečano aktivnostjo.

Glukozamin HCl: v najčistejši razpoložljivi obliki (98,8% čistoče), z njim so zagotovljeni glavni gradniki, ki so potrebni za vzdrževanje sklepnega hrustanca vašega psa.

Naraven hondroitin iz zelene klapavice: pomaga upočasniti razgradnjo hrustanca v sklepih vašega psa.

Vitamina C in E: sta močna antioksidanta, ki pomagata nevtralizirati proste radikale, nastale med povečano aktivnostjo.

Nobeno drugo prehransko dopolnilo ne zagotavlja takšno celovito formulo za mlade in aktivne pse.

Vsaka tableta vsebuje:
Glukozamin HCl 125 mg
Ekstrakt školjke zelene klapavice 180mg
Cinkov sulfat 20mg
Hialuronska kislina 1.5mg
Mangan 5mg
Vitamin C 15mg
Vitamin E 2,5 mg

Priporočen dnevni odmerek YUMOVE YOUNG and ACTIVE:                          
Majhne pasme (do 15 kg) - 1 tableta
Srednje pasme (16-30kg) - 2 tableti
Velike pasem (31-45kg) - 3 tablete
Zelo velike pasme (nad 45kg) - 4 tablete

Priznan veterinar iz Anglije Harvey Carruthers, avtor knjige The Gundog Veterinary Bible, priporoča uporabo Yumove izdelkov vsem lastnikom psov, ki imajo težave s sklepi:


YUMEGA DODATKI ZA KOŽO IN DLAKO

YUMEGA DOG OIL
65% Omega 3 & 6



YUMEGA Dog Oil je edinstvena mešanica naravnih Omega 3 in 6 maščobnih kislin iz hladno stiskanega zlatega lanu in sončnic, za izboljšanje dlake in kože vašega psa. Priporočajo ga vodilni veterinarji in vzreditelji po celem svetu.

YUMEGA Dog Oil dokazano:
- Zmanjša prekomerno odpadanje dlake.
- Izboljšuje suho, luskasto kožo.
- Izboljšuje kondicijo dlake in kože.

YUMEGA Dog Oil je zelo okusno prehransko dopolnilo, ki dokazano pomaga ohranjati zdravo kožo in izboljšuje dlako v manj kot 3-6 tednih. V znanstveni raziskavi v kateri je sodelovalo 51 psov so dokazali, da Yumega olje izboljša dlako in kožo preprosto z mešanjem le tega v dnevni obrok psa:

- 8 od 10 lastnikov je povedalo, da se je dlaka njihovega psa zelo izboljšala.
- 73% lastnikov je poročalo o izboljšanju stanja kože svojega psa.
- Izpadanje dlake se je zmanjšalo  v povprečju za več kot 30%.
- 85% psom, ki so imeli težave s prhljajem in suho kožo se je stanje izboljšalo v 6 tednih.

YUMEGA Dog Oil vsebuje visoko stopnjo bistvenih Omega 3 maščobnih kislin iz zlatega lanenega semena za izboljšanje stanja dlake ter zmanjševanja odpadanja dlake vašega psa. Posebej izbrane Omega 6 maščobne kisline iz sončničnih olj negujejo in dopolnijo prehrano, izboljšajo stanje kože vašega psa, ter pospešijo rast dlake. Je bogato z Omega in Linolejsko kislino, ki pomaga vzdrževati koži naravno vlago, zmanjšuje prhljaj, ter izboljšuje suho kožo. Vsebuje naravni antioksidant, vitamin E, iz naravnih virov za zaključne proste radikale in podporo koži.

Naravni viri olj, ki jih uporabljamo, da je YUMEGA Dog Oil narejen iz popolnoma naravnih virov: zlati lan in sončnična semena, ki so znani po svojih pozitivnih učinkih na kožo in dlako, so skrbno izbrani, da zagotovijo najvišjo možno kakovost olja. S skrbnim hladnim stiskanjem semen pridobimo ekstrakt olja, tako kot pri pripravi najboljšega deviškega oljčnega olja, nato olje ustekleničimo, da ohranimo svežino.

Ne uporabljamo kemičnih procesov pridobivanja in izpopolnjevanja za pridobitev olja, tako da smo lahko ohranili olja v njihovem naravnem stanju, zaradi česar je YUMEGA Dog Oil zelo učinkovito in seveda okusno prehransko dopolnilo. Kar pomeni, da vam lahko ponudimo izdelek izdelan iz naravnih, obnovljivih sestavin. Dobro za vašega psa, in boljše za okolje.

Eterična olja v YUMEGA Dog Oil so tako nežna, da ne morejo biti neposredno vključena v prehrano vašega psa, ker bi se razgradila v proizvodnem procesu. Z uporabo YUMEGA Dog Oil jih dodate sveže prehrani vašega psa. Tako ste lahko prepričani, da bo vaš pes pridobil te ključne Omega 3 in 6 maščobne kisline na najboljši možni način.

YUMEGA Dog Oil je enostaven za uporabo – preprosto ga zamešate v dnevni obrok vašega psa.

Navodila za doziranje:

Majhne pasme (do 10kg) 2,5 ml
Srednje pasme (10-20kg) 5 - 7,5ml
Velike pasme (20-30 kg) 7,5 - 10 ml
Pasme nad 30kg 10-15 ml

Dnevno priporočenega odmerka YUMEGA Dog Oil ne prekoračite. Na voljo v 250ml in 500ml stekleničkah.

Navodila za shranjevanje: Hranite steklenico v kartonu, ko ni v uporabi. Shranjujte v hladnem in suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe in hranite izven dosega otrok.

YUMEGA PLUS Oil
55% Omega 3 & 6 + LOSOSOVO OLJE



YUMEGA PLUS Oil je naravna mešanica najboljših Omega 3 in 6 maščobnih kislin iz hladno stiskanih semen zlatega lana in sončnic, ter najbolj kakovostnega, svežega lososovega olja, posebej namenjena psom z občutljivo in srbečo kožo.

YUMEGA PLUS Oil dokazano:

- Pomiri občutljivo kožo.
- Zmanjša srbenje in praskanje.
- Podpira zdravje kože.

YUMEGA PLUS Oil je bogat z Omega 3 EPA maščobnimi kislinami, prav tako pa je dodano najboljše lososovo olje na voljo za pomirjujoč učinek na kožo. Sončnično olje zagotavlja Omega 6 GLA maščobne kisline, ki pomirjajo občutljivo kožo in podpirajo zdravje kože. Olje zlatega lana zagotavlja Omega 6 maščobne kisline, ter linolejsko kislino, ki tvori v koži vlago, plus Omega 3 ALA maščobne kisline, za izboljšanje stanja dlake. Dodan je tudi naravni antioksidant vitamin E, ki nevtralizira proste radikale in obvarujejo kožo vašega psa.

YUMEGA PLUS Oil vsebuje dodano sveže lososovo olje, 50% več GLA in več vitamina E kot standardna YUMEGA Dog Oil. Narejen je prav za pse z občutljivo in srbečo kožo.

Naravni proces pridobivanja YUMEGA PLUS Oil:

Iz hladno stisnjenih semen zlatega lana ter sončnic skrbno pridobivamo ekstrakt olja, tako kot pri pripravi najboljšega deviškega oljčnega olja. Dodamo Lososovo olje iz kristalnih fjordov na Norveškem. Lososovo olje vsebuje 100% lososovo olje brez dodatkov. Losos, ki se uporablja za proizvodnjo Lososovega olja je vzet iz fjordov na Norveškem in predelan v manj kot eni uri, kar pomeni da je na voljo losos najvišje kakovosti.Tako pripravljeno olje takoj ustekleničimo, s čimer ohranjamo njegovo svežino.

V procesu pridobivanja olja ne uporabljamo kemičnih procesov pridobivanja in izpopolnjevanja, tako da lahko ohranimo olja v njihovem naravnem stanju, zaradi česar je olje  zelo učinkovito in seveda okusno. Na koncu dodamo vitamin E iz naravnih virov sredstev za ohranjanje kakovosti olja in zaključne proste radikale. Kar pomeni, da vam lahko ponudimo izdelek izdelan iz naravnih, obnovljivih sestavin. Dobro za vašega psa, in boljše za okolje.

Če ima vaš pes občutljivo kožo, je bolj verjetno, da se bo odzval na stvari v svojem okolju, kot so cvetni prah, trave, bolhe in pršice, kar pa povzroča srbenje in praske. Dolgotrajno praskanje lahko povzroči poškodbe kože, izpadanje ter poškodbe dlake, pa tudi vaš pes se počuti zelo neprijetno. Z dodajanjem YUMEGA PLUS Oil v vsakodnevni obrok vašega psa bo vaš pes dobil ključne Omega 3 in 6 maščobne kisline, ki pomagajo pomiriti občutljivo kožo in zmanjšujejo srbenje in praskanje.

YUMEGA PLUS Oil je enostaven za uporabo - preprosto ga zmešate v vsakodnevni obrok vašega psa.

Navodila za doziranje:

Majhne pasme (do 10kg) 2,5 ml
Srednje pasme (10-20kg) 5 - 7,5ml
Velike pasme (20-30 kg) 7,5 - 10 ml
Pasme nad 30kg 10-15 ml

Dnevno priporočenega odmerka YUMEGA PLUS Oil ne prekoračite. Na voljo v 250ml in 500ml stekleničkah.

Navodila za shranjevanje: Hranite steklenico v kartonu, ko ni v uporabi. Shranjujte v hladnem in suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe in hranite izven dosega otrok.

YUMEGA ShowDog


YUMEGA ShowDog je napredna naravna mešanica najboljših Omega 3 in 6 maščobnih kislin v kombinaciji z luteinom, lecitinom in naravnim vitaminom E za spodbujanje zdravja kože, kvalitete dlake in zdravja oči razstavnih psov.

YUMEGA ShowDog dokazano:
- Spodbuja polno razstavno kondicijo dlake vašega psa.
- Izboljšuje kondicijo in zdravje kože.
- Podpira zdravje oči.
- Popoln dodatek k prehrani za vašega razstavnega psa.

YUMEGA ShowDog je edinstvena mešanica ključnih učinkovin za izboljšanje splošnega stanja razstavnih psov. Visoka stopnja bistvenih maščobnih kislin Omega 3 iz zlatega lana, skupaj s fosfolipidi bogatim lecitinom izboljša kvaliteto dlake in zdravlje vašega razstavnega psa.

YUMEGA ShowDog vsebuje visoko raven GLA pridobljene iz rastlin Borage za spodbujanje rasti dlake. Bogat z esencialnimi Omega 6 maščobnimi kislinami neguje kožo in dlako. Omega 3 DHA maščobne kisline in lutein zagotavljajo očem vašega psa življenjsko pomembna hranila, ki podpirajo zdravje oči. Dodan je naravni vitamin E iz rastlinskih virov za podporo naravno obrambo telesa.

YUMEGA ShowDog  je enostaven za uporabo - preprosto ga zmešate v vsakodnevni obrok vašega psa.

Navodila za doziranje:

Majhne pasme (do 10kg) 2,5 ml
Srednje pasme (10-20kg) 5 - 7,5ml
Velike pasme (20-30 kg) 7,5 - 10 ml
Pasme nad 30kg 10-15 ml

Dnevno priporočenega odmerka YUMEGA ShowDog ne prekoračite. Na voljo v 500ml stekleničkah.

Navodila za shranjevanje: Hranite steklenico v kartonu, ko ni v uporabi. Shranjujte v hladnem in suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe in hranite izven dosega otrok.

YUMEGA BOOST


YUMEGA BOOST predstavlja bistveno kombinacijo hranil, ki dokazano spodbujajo hitro rast dlake za pse, ki potrebujejo malo dodatne pomoči.

YUMEGA BOOST dokazano:
- Spodbuja rast in obnavljanje dlake.
- Izboljša kondicijo dlake.
- Podpira zdravo kožo.

YUMEGA BOOST je hranilni prašek, ki ga dodate k prehrani vašega psa. Vsebuje učinkovine, hranilne snovi, vključno s fosfolipidi, esencialnimi maščobnimi kislinami, minerali in vitamini, ki igrajo ključno vlogo pri rasti in izboljšanju stanja dlake vašega psa.

Lecitin zagotavlja koncentriran vir fosfolipidov plus maščobnih kislin, ki so bistvenega pomena za rast zdrave dlake vašega psa. Biotin znanstveno dokazano izboljša stanje kože in spodbuja rast in obnavljanje dlake. Cink igra pomembno vlogo pri izboljšanju stanja kože in je znano, da je bistveni element za rast lepe in močne dlake. Kvas in jetra so naravni viri vitamina B, ki podpirajo zdravje dlake vašega psa. Vitamina C in E sta pomembna antioksidanta, ki pomagata ohranjati zdravo kožo. Mannan - oligosaharidi podpirajo zdravo prebavo vašega psa, kar zagotavlja optimalen vnos hranil, da se zagotovi hitro rast in obnavljanje dlake.

Navodila za doziranje:
Majhne pasme (do 10kg) - 1 merica
Srednje pasme (11 - 20 kg) - 2 merici
Velike pasme (21 - 30kg) - 3 merice
Psi nad 30 kg - 4-5 meric



Priporočamo dodajanje YUMEGA BOOST skupaj z YUMEGA ShowDog prehrani vašega psa. Tako bosta dlaka in koža vašega psa hitreje prišli v optimalno razstavno kondicijo.

Prodajna mesta:
Trgovine za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/

Trgovina za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/