Šolska tabla > Šolski pesjanarski kotiček

BIC -veterinarski tehnik

(1/4) > >>

Sasha01:
Zdravo!
Jaz sem lani končala gimnazijo (GJP) in letošnje leto sem študirala na Turistici, ker pa sem ugotovila da me turizem ne veseli več toliko in ker sem preeeveč pogrešala živali doma, sem se odločila da bi naslednje leto šla na izredno šolanje za veterinarskega tehnika na BIC. Doma so seveda vsi navdušeni ker se pri meni vse vrti okoli psov in mačk ter ostalih živali  :P Zanima pa me če ima kdo kakšne izkušnje s tem oziroma če je kdo slučajno naredil izredno šolanje za veterinarskega tehnika. :)

Imam pa šeeno vprašanje :)  rada bi pridobila tudi čim več izkušenj s striženjem in urejevanjem kužkov. Do sedaj imam izkušnje le z domačo psičko, ki sicer ne mara preveč vsega tega cirkusa okrog sebe razen česanja, ampak me je to čisto zasvojilo in bi jo cele dneve lahko česala/strigla... Zato me zanima če kdo ve kako bi pridobila izkušnje na tem, ali naj grem v kakšen salon vprašat. malo sem zgubljena še pri tem :-[

cici.bobnar:
jaz sem končala to šolo redno. ne it.. zagravžajo ti vse kar je v zvezi z živalmi. brez heca. :-X

Sasha01:
Res? Kaj pa počnejo? Je tako zahtevno ali samo profesorji?  :( prijateljičin bratranec, ki je lani zaključil to šolo mi je priporočil.

T.M.T:
No cici ne biti tako dramatična, sama sem hodila tja na gimnazijo in imam kar nekaj prijateljev, ki so hodili na veterino pa so bili kar zadovoljni. Je pa res da jih je šlo zelo malo naprej študirat veterino, ampak ne zato ker bi se jim študij zagravžal ampak ker niso imeli dovolj točk za vpis ;)

barbara10:
Pa se vecina tistih, ki celo uspe priti iz vet SŠ na VF, jim gre slabse kot gimnazijcem (statistika od cimer, ki so studirale na VF).

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo