Malo sem brskala če je tema o tej hrani že odprta, pa nisem našla. Če je, se opravičujem.

Na FB-ju sem našla njihovo spletno trgovino, potem pa pobrskala še za spletno trgovino:
http://www.aquashop.si/Catalog-TropiDog-Premium_1442.aspxUglavnem, cena je dokaj nizka, samo sestava me pa nekako ne prepriča, pa naj me kdo popravi če razmišljam narobe.
Za mojega pesjanarja kupujem vedno jagnjetino in v njihovi ponudbi so briketi s tako sestavo, kopiram:
TropiDog Premium Adult MEDIUM & LARGE BREEDS – JAGNJETINA in RIŽSkupen delež mesa in mesnih derivatov: 30%.
Sestavine: sušena perutnina, polnozrnata pšenica, koruza, hidrolizat piščančjih beljakovin, sušena jagnjetina 4%, riž 4%, pšenični otrobi, perutninsko olje, sušena jabolka 3%, sušen grah 1,2%, sušeno korenje 1,2%, pšenični kalčki, koruzni kalčki, kelp algae Ascophyllum nodosum 1.2%, zeolit, natrijev polifosfat.
Dodatki: vit. A 12 000 IU, vit. D3 640 IU, vit. E 520 mg, vit. C 80 mg, vit. B1 4.0 mg, vit. B2 17.5 mg, vit. B6 8.6 mg, vit. B12 24 mcg, E1 (Fe) 160 mg, E6 (Zn) 120 mg, E5 (Mn) 32 mg, E4 (Cu) 14 mg, E2 (I) 0.7 mg, E8 (Se) 0.1 mg, antioksidanti.
Analiza: Surove beljakovine 25,0%, surova olja in maščobe 14,5%, surove vlaknine 3,0%, surov pepel 10,0%, vlaga 10,0%.
Hmm, a sem samo jaz čudna al zakaj je na prvem mestu navedena perutnina, jagnjetine je samo 4%. Kako lahko napišejo da so briketi jagnjetina&riž??

No, vseeno me zanima če ima kdo izkušnje s to hrano...