Zavetiščni boks > Društva in Zavetišča

Dom za vse pse

<< < (8/8)

čara:
Aham. Vztrajni, prodorni, pronicljivi, energični, razgledani, široko vidni...taki prosperirajo!

aska:
Se strinjam z barbara10 kot KARMEN  :)

Lanabela:
Se strinjam, vendar morajo najprej prerasti fazo togote in cepetanja ter se naučiti civilizirane debatein morajo znati sprejeti tudi kakšno lritiko. . Če skozi to fazo ne pridejo, je od njih bolj malo koristi, ker vso svojo dragoceno energijo porabijo za učenje na lastnih napakah.
In ja Karmen, če se ne motim prav zelo, je Koprsko zavetišče edino, ki ŠE dovoli sprehajat pse komurkoli. Ostala so to prakso že opustila. Zaradi  utemeljenih razlogov.

andreja:
Če bodo(ste) v vsakem dobronamernem nasvetu iskali obtoževanja, se ne bodo(boste) nikoli naučili od že izkušenih, katerim bodo na koncu po možnosti očitali, da nočejo pomagat. Videno že večkrat.

Sprehajanje tujih psov, če ne veš kaj delaš je lahko zelo problematično, nastrada pa pes.  :-\ Odvisno od psa in od sprehajalca, največ pa od tistega, ki v zavetišču dela "pare". Nisem pozabila, kako sem šla nazadnje sprehodit psa na obali. Čeprav sem morala sama podrobno spraševat, da sem sploh dobila kak podatek, mi je bilo zamolčano kar nekaj in če bi bil namesto mene kdo drug v isti opravi se mogoče nebi vrnili s sprehoda brez problemov. Ob enem je pa ta ista gospa, ki je dajala napotke o psu (oz. odgovarjala na moja vprašanja) takoj, ko sem bila za vogalom, kolegom s katerimi smo prišli skupaj povedala točno tisto, kar bi morala meni o dotičnem psu.

Dobronamerni nasvet: Pametni se učijo iz napak drugih!

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo