Brezplačni Alfakan seminar v Mariboru

alfakan.si · 867

alfakan.si

  • *
    • Prispevkov: 3
    • Točke: 0
: 07 Februar 2015, 20:02:13
Alfakan v sodelovanju z Mr. Pet-om in Veterinarstvom Pika ogranizira brezplačni seminar z naslovom Težave s psom: zakaj se pojavijo in kako jih odpravimo.

Seminar je namenjen tistim, ki imajo težave s psom (vlečenje na povodcu, nezanesljiv odpoklic, ločitvena tesnoba, skakanje v ljudi, agresija, strah itd.) ter tistim, ki jih zanima preventiva.
Predstavili bomo, katere so pogostejše težave s psom, kaj so razlogi za njihov pojav in kaj jim je skupno. Obravnavali bomo še, kakšen je pravilen pristop k težavam in kako se jih odpravlja.

Teoretičnemu delu bo sledil praktični prikaz dela s psi. Namen praktičnega dela je pokazati, kaj lahko dosežemo s pravilnim pristopom k vzgoji in kaj pravzparav pomeni izraz vzgojen pes. Ob koncu seminarja bo za vsa vprašanja na razpolago celotna ekipa Alfakan.

Seminar bo potekal v soboto, 21. 2. 2015, ob 10.00 na osnovni šoli Franca Rozmana Staneta v Mariboru.
Vabljeni vsi, ki vas zanima, kako izboljšati svoj odnos s psom, odpraviti morebitno neželeno vedenje ali preprečiti morebitne konflikte s psom.

Alfakan brezplačni seminarji obravnavajo različne tematike, ki se nanašajo na vzgojo in prevzgojo psov. Namenjeni so vsem, ki jih zanima, kakšna je preventiva in kakšni so pravilni pristopi k vzgoji oziroma k prevzgoji psa. Alfakan sistem dela temelji na pozitivni motivaciji in naravani vzgoji psa. To pomeni, da pri delu uporabljajo pristope, ki temeljijo na psu naravnih in genetsko pogojenih zakonih. Glavno vodilo Alfakana je skrb za pse in zato se pri svojem delu osredotočajo na lastnike. Izobražujejo jih o uporabnih veščinah, ki močno olajšajo sobivanje s psom in omogočajo enostavno doseganje položaja vodje brez uporabe sile.

Prijave na seminar so možne le preko obrazca na spletni strani http://www.alfakan.si/seminar/