hejj =)
ta tema je podobna kokr temi ki jo je napisala edilovesdogs, kajti jaz tudi nevem kero pasmo naj izberem.
prebrala sem ush 90 odgovorov al kolk jih je že blo na uni temi in za razliko jst vem kaj hočm od psa

(nočm bit nesramna)
tkole nekak bi blo:
pes naj bi mel čim bolj preprosto dlako da ne bi rabu velik krtačenja pa da če bi blo možno da bi tut mnj izpadala ( zavedam se da tega da usm psom izpada pa da krajša dlaka se težje odstrani ampak jaz bi sam tako dlako, ki je ne rabim veliko krtačit)
- lahk bi dubu velik gibanja do 2uri na dan vmes tudi tek
- kot sm že omenila tudi tek, torej nočem zdej nekekga šprinterja ampak da bi kdaj pa kdaj lahk biu jogging partner
- psa nebi uporabljala za agility al pa kkšne razstave, ampak bi blo tut dobr da bi ga lahk naučila kkšne preproste trikce naprimr: sedi,stoj, šapa itd.
- ker živim v stanovanju bi blo dobr da bi lahk u njem živeu ane? da ne rabi hiše z vrtom
- rada bi pa tut enga da bi biu prjazen in zaupljiv s tujci, da ne bi biu čuvaj ki štiti ali pa opozori ( npr . čivavca al pa basenji ni mi ful ušeč kr neprestano lajajo, vem da z dobro vzgojo tega ne delajo ampak je pa kr velik dela s tem)
- pa če ga bi dala dol z povodca da ne bi zbežu, da bi lahk ob meni zravn hodu al pa teku
- aja pa pač poleti je vroče pozimi pa mrzlo (max. -10 stopinj) in zato bi blo dobr da bi lahk prenašu use temperature, ali pa usaj toplo pa da bi pozimi nosil plašček al karkol uno že je

no to je oziroma to ne rab usega tega ampak večino če je možno.

pa oprostite če je narobe da vas use tikam, ker smo usi pesjanarji in prjatli (ugibam tko

) se lahko tikamo ane?
aja pa imam 12 let ( mogoče je mau, ampak sem iz testa nisem zdej nevemkaj da ne zmorem nič, tut če pes potegne vem kaj narest imam že izkušnje

). Živim na Fužinah, kjer je VEEELIIIIIKOOO sprehajalnih poti in še pasji park je zelo blizu

ni veliko autov okol torej nebi zdej se podiu za usm pa, ni nobenih srn ali pa kaj takega.
no to je oziroma use, upam , da ne boste bili jezni če so kriteriji preveliki ali pa kaj takega, sej sama vem da sem zabita ne rabte mi tega še poudarjat prosim
to je oziroma to
pozdravček