Seminar o varnem odnosu med otrokom in psom

Fajn pes · 1533

Fajn pes

  • *
    • Prispevkov: 157
    • Točke: 0
Pozdravljeni,

V soboto, 23. maja 2015 bova v Ljubljani izvedli seminar z naslovom Otrok in pes, kjer se bomo poglobili v temo zagotavljanja varnosti tako za otroka kot za psa pri njunem druženju.

Seminar bova vodili:
Mateja Nolimal, vodnica reševalnega psa, inštruktorica in sodnica za delo reševalnih psov, vodja Pasje šole Fajn pes, mama enoletnemu dečku in

Kaja Gregorčič, vodnica reševalnega psa, inštruktorica za delo reševalnih psov, vodja Pasje šole Fajn pes, mama leto in pol stari deklici.

Seminar je zaradi svoje narave zelo koristen predvsem za:
- skrbnike psov, ki pričakujejo novorojenčka
- ljudi, ki imajo doma psa in majhnega otroka in
- za družine z otroci, ki želijo v svoj dom pripeljati psa.

Prav tako je zaradi velikega poudarka na komunikaciji psov in treningu prepoznavanja pasjega vedenja seminar lahko zelo koristen tudi za:
- vse skrbnike, katerih psi imajo kadarkoli stik z otrokom in
- za starše, katerih otroci so kadarkoli v stiku s psi

Nenazadnje pa bo seminar zelo koristil za inštruktorjem tečajev pasjih šol, vodnikom terapevtskih psov, veterinarjem in vsem ostalim profilom, ki se dnevno srečujejo s psi.

Veseli bova, če se boste seminarja udeležili, prav tako pa bova veseli, če boste obvestilo o seminarju posredovali svojim prijateljem in sorodnikom, ki bi jih tematika morda zanimala in jim koristila.

Za vse podrobne informacije lahko obiščete našo spletno stran, objavo dogodka na Facebook-u ali nam pišete na [email protected].

Na seminarju je število udeležencev omejeno, zato so nujne predhodne prijave na povezavi Prijava na seminar Otrok in pes.

Za vsa vprašanja sva seveda na voljo.

Lepo vabljeni!

PASJA ŠOLA FAJN PES
Kaja Gregorčič & Mateja Nolimal

Fajn pes za fajn ljudi.
www.fajnpes.si