Vem, samo da se pa dejansko zgodi že Prvem nakupu je pa resno...

Sicer pa če gre pod njihov facebook in malo pogooglas za DPD-jem naletiš na res Ogromno takih situacij.

Prav tako so bili primeri, ko so rabili tudi po mesec, da so razrešili primankljaj zdelka. Pač še vedno so "šlampasti" oboji, je pa res da se ponavadi potrudijo in ugodijo stranki, tako da tudi jaz ostajam njihova stranka, če bom kaj rabila.

Sicer pa če ne bi ugajali podobnim situacijam, bi se verjetno že vnaprej izognila taki trgovini, ker pač nisem zainteresirana nekaj kupovati kar potem ne dobim.

Če želijo imeti stranke in če že delajo take napake, se mi zdi da kar morajo ugodno razrešiti takšne situacije. Aja naj še omenim, da sem en izdelek dobila poškodovan, ampak to ni tako pomembno.
So pa še vedno ugodni, čeprav naj bo poudarek na tem, da nekateri izdelki so resnično malce slabše kvalitete. Vem da sem kupila Trixie krtačo za psa po ugodni ceni in ni za nikamor. Niti enkrat je nisem uporabila, ker je preveč špičasta in bi poškodovala kožo. Potem sem šla v Mr Peta, kupila super izdelek za 1€ več. Skratka menim, da se pri Zoohitu splača kupovati predvsem hrano in izdelke katera kakovost ti je znana ali si jo lahko vsaj ogledaš v kakšni sorodni trgovini v živo. Recimo Kong igrače so precej cenejše, kot drugje, Flexiji, hrana, itd.