Dolgodlaki škotski ovčar samička - E leglo of the Windy Lands

Blue Pearl · 2963

Blue Pearl

  • *
    • Prispevkov: 1.076
    • Točke: 0
  • The Pearl of my heart!
21. 4. 2017 se je v psarni Of the Windy Lands rodila psička našega E legla. Parili smo našo šampionko Mei (SLOjCH, CRO CH, SLO CH A Sweet Lullaby of the Windy Lands) s čudovitim mladim samčkom Shirom iz Madžarske (HUNjCH Marvalan The Rainmaker) ki ima v rodovniku kri ene boljših psarn na svetu – Wicani iz Anglije. Oba starša imata čudovit, nežen, crkljiv, aktiven in pogumen značaj.


Imamo eno prečudovito trikolor samičko – Endless Love of the Windy Lands – Mea.







Oba starša imata zdrave, A kolke in zdrave oči brez kolobom. Psička tudi ne more zboleti za boleznijo DM – odpoved zadnjih nog.



Mea odrašča v ljubečem družinskem domu v Kopru, bo večkrat razglistena, cepljena, pregledane bo imela oči, v nov dom bo odšla dobro socializirana. Vzgajamo [/img]jo po programu 'puppy culture', ki vključuje zgodnjo nevrološko stimulacijo, ta pa pomaga pri boljšem, bolj stabilnem značaju in tudi boljšem imunskem sistemu psa. Tekom odraščanja se bo spoznavala z različnimi zvoki, ljudmi, kužki istih in drugih pasem, izpostavljena bo najrazličnejšim situacijam, vajena bo vožnje z avtomobilom, privajali jo bomo na sobno čistočo ter hojo na povodcu. V nov dom bo odšla s potnim listom, igračko in unikatnim povodcem ter knjižico z nasveti glede prehranjevanja in vzgoje.

Za Meo iščemo dom, kjer bo živela kot vaš družinski člani, z lastniki želimo ostati v stiku, vsaj enkrat na leto prirejamo piknik naše psarne. Lastnikom naših psičkov smo vedno na voljo za informacije in nasvete. Zelo smo veseli obiskov. 

Ker je Mea edina v leglu in ima tak dragocen rodovnik ter je vizualno izredno perspektivna, bi želeli, da se jo pelje na kakšno razstavo ter ima pod mojim mentorstvom z njo mladičke.

Za vse informacije mi pišite na [email protected], za več informacij o starših pa nas obiščite na spletni strani http://windylands.eu/vzreja.htm.