Za pesjanarje > Nega

Šampon Pet Head in urejanje psa za razstavo

(1/3) > >>

AslanTheAlabai:
Živjo!  ;D
Mene pa zanima če kdo tukaj sam poštima-uredi okopa itd. svojega psa pred razstavo. Gledam šampon pet head ampak ne vem če bi bil primeren za našega?
Pes je Ameriška Akita, ima gosto poddlako, ampak kratko. Zgleda da je ni velik samo je poddlaka zelo gosta, debela in šele ko greš čez kožuh s prsti zares to vidiš in v resnici je je dostiii ::). No ali pa ko menja (smo ko snežena krogla doma zdaj    :P). Fen za pse bi si sposodila od kolegice ki ga ma za novofundlanca tako da to ni problem. Pa kopat se tut pusti (meni). Tkoda me zanima ce kdo ve a je v redu za gosto podlako tak sampon?
Se eno vprasanje-a mu naj dam gor potem tako imenovani conditioner? Gledam pa na zoohitu ga nimajo vidim. Ker je pomembno da zgleda dlaka taka puf (ce ste ze gledali morda kaksno razstavo z akitami) pa sijoča itd. Res hvala za pomoč. Greva na cacib maribor in zelim že prej čimveč vedet o negi, da bo njegova dlaka res top (ce ima kdo kaksne trikce bi nama tut fino prislo   ;)). Pet head je vendarle 10 evrov in ga ne bi samo "poskusno naročala"
Hvala  :)

1_girl:
Tale Pet head je tudi mene zanimal, ampak se mi zdi da ga ni prav veliko uporabnikov sprobalo.
Če kaj izveste oz ga preizkusite, prosim javite.  :)

čara:
Je kvalitetna znamka. Kaj več pa ne morem povedati.  Obrni se na vzreditelja?

Keka:
Vzreditelj bi ti moral znat svetovat kakšen šampon je najbolj primeren za dlako akite..
Sicer pa dvomim, da je Pet Head kozmetika, ki jo razstavljalci veliko uporabljajo, imam občutek da je tukaj bolj v ospredju videz embalaže - jaz na razstavah običajno vidim proizvode All Systems, Chris Christensen, Plush Puppy, Pure Paws, Isle of Dogs,...

Večina razstavljalcev sama uredi psa - pred razstavo in na sami razstavi. Pa sem ne šteje samo kopanje, eni pse celo tik pred vstopom v ring strižejo, številne pa fenajo in tupirajo :)

ps: pa če se pripravljaš na razstavo, daj psu še kakšne prehranske dodatke za boljšo dlako. In za Maribor računaj, da če bo deževalo, kljub šotoru, ki bo tam postavljen, vzemi še kakšne čistilne robčke, če bo pes blaten, ker se teren hitro razmoči in seveda zase škornje ;)

1_girl:
Pri pure paws pa sem bila sama kar razočarana, ko so mi povedali, da vsi razen enega vsebujejo sulfate.  :-\

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo