TKVM za pse v praksi

luizagrooks · 5050

luizagrooks

  • *
    • Prispevkov: 38
    • Točke: 0
: 05 Maj 2018, 07:43:13
Maja se selimo na Vzhod in spoznali boste čudovito komplementarno terapijo, ki lahko pomaga ob številnih težavah - tradicionalna kitajska veterinarska medicina ali na kratko: TKVM.

TKVM izhaja iz tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki je eden izmed starejših sistemov zdravljenja na svetu. Pristop do bolezni in zdravljenje se bistveno razlikujeta od postavljanja diagnoze, kot jo poznamo pri obiskih klasičnih veterinarjev – žival se vedno obravnava celostno, išče ter odpravlja se vzorce in ne samo simptomov, ki se navzven kažejo kot bolezen. Prav zato boste gotovo presenečeni, kako lahko dva psa, ki navzen kažeta enake simptome, terapevt TKVM zdravi na dva različna načina.

Na predavanju, ki ga bo vodil Matic Kebler, veterinar in CVA, se bomo spoznali s principi zdravljenja po TKVM, s posebnim poudarkom na akupunkturi, ki je odlična podporna terapija ob številnih težavah, kot so recimo bolezni sklepov, kronične bolečine, driske ... Spoznali pa se bomo tudi z drugimi podpornimi stebri TKVM-ja, kot je denimo terapija s hrano in herbalna medicina, ki sta prav tako pomemben del TKVM-ja.

Več informacij o dogodku najdete tukaj: http://bit.ly/tkvm-predavanje
Prijava preko spletnega obrazca je nujna.

Vabljeni!

Psi so čudeži s tacami.
Poceni pasja kuharija
Join me :)