oj, Ninci! + ojla, carissimi!
BLAMAŽA!!!
pravkar sem videla tvoj post in Pero je samo nedolžno rekel, da imaš prav in da ga jaz nisem razumela (halo?!). prisežem, da je rekel Švicarji, zdaj pa se krelac smeje moji naivnosti

. vidim, da ga tole moje današnje pisanje prav zabava, smeje se mojemu postu kot cigan belemu kruhu. ne vidi nič slabega v tem, da se mu ni ljubilo natančno odgovorit na moja vprašanja in da mi je neke pravljice natvezil. in to prav v zvezi s Himalajo. joj, sem jezna

!
veš, kaj zdaj suflira, da se vadi vun iz te godlje, ki mi jo je danes zakuhal?
da sta mogoče Švicarja iz francoskega dela Švice

. Ženeva pa tam okoli.
ja, njemu je zdaj to vse smešno, posebej moje prepričanje o Švicarjih. pa da ne govorim, da sem pol Italije danes prepričala, da so bili piloti Švicarji. B L A M A Ž A !!!
ma, sem bila napol budna, ko mi je neke slike kazal, pa govoril je o nekih Švicarjih, jaz tele pa sem mu verjela. on je bil zadolžen za spremljanje Humarja in glej, kaj mi je zdaj zakuhal

!!!
zdaj je pa rekel, ja Ninci ima prav. pilotirata ga Francoza. zakaj pa si nisi prebrala. halo!? če sva pa bila zmenjena kdo kaj spremlja. pa kaj naj mu zdaj naredim

?

evo, zdaj se smeje in sprašuje, zakaj tak penim... pa ne morem verjet, kako me je nafintiral.
ej, prisežem, da mi je kazal neki helihopter, pa mi nekaj o tehniki razlagal, pa take finte

. zdaj pa pravi, da sem pomešala zgodbo z eno drugo, kjer mi je tvezil nekaj o novi tehniki ruske šole samoobrambe. ja, pa še kaj!
sorry vsem za moje današnje poste glede helihopterja! zdaj se bom še Pakistancem morala opravičit

!
Pero pa bo plačal. bo že dobil svoje, da bo duplo budalo izpadel

!
prosim, če mi pomagate najti kazen za njega. ne samo, da me je s kričanjem zbudil, ampak me je še nafintiral. zdaj se pa dere, pridi, dnevnik, pridi, poslušaj in potem piši... eh, ne vem, kaj naj...
lp, huda dada s peno na ustih