Za pesjanarje > Oči in ušesa

Vneta ušesa

(1/32) > >>

meta:
Atri zadnje čase ušesa zelo zelo zelo smrdijo. Ji jih pa redno čistimo (s prav posebno tekočino, ki smo jo dobili pri veterinarju). Mislim, da na 4 do 5 dni, ker so čisto rjava.

Ali je možno, da je ta smrad samo od umazanije ali je lahko kaj vneto?  ??? Je že imela ušesa enkrat uneta pa zdaj ni videti tako kot takrat, ko je bilo potrjeno od veterinarja.

Ima še kdo izkušnje s "smrdečimi ušesi"?

+1

Šapa:
razlogov za to je lahko več... med drugim tudi alergija. mojemu Timiju se je dolgo časa v ušesih nabirala črna usedlina pa čeprav smo mu čistili ušesa vsak dan, večkrat na dan. šli smo k Dr.Kotnikovi v Mestni Log in ona je ugotovila, da je alergičen na pšenico... mu je pa isto smrdelo iz ušes, ampak je zdaj vse v redu... tista tekočina je verjetno Clorexy Derm, kajne? no s tem tudi Brini zdaj čistim ušesa, ker ima vnetje. mažemo pa tudi z Otonazolom. in stanje se izboljšuje... katero hrano pa trenutno je psička? če čistite na 4-5dni dvomim, da je samo umazanija... jaz zdaj Timiju čistim na 14dni pa nima skoraj nič umazanije. če se bo stanje slabšalo priporočam obisk veterinarja...

+1

Rinchy:
Rini tudi smrdijo ??? In je prav neprijetno,ko jo čohljaš za ušesi in imaš potem tak neprijeten vonj na rokah.S glavo nič ne stresa,ušesa čistimo redno in se ji sploh ne mastijo veliko(čisto malo),tako da res ne vem čemu tak smrad.

lp

meta:

--- Citat: Šapa na 12 Maj 2006, 18:34:10 ---tista tekočina je verjetno Clorexy Derm, kajne? no s tem tudi Brini zdaj čistim ušesa, ker ima vnetje. mažemo pa tudi z Otonazolom. in stanje se izboljšuje... katero hrano pa trenutno je psička? če čistite na 4-5dni dvomim, da je samo umazanija... jaz zdaj Timiju čistim na 14dni pa nima skoraj nič umazanije. če se bo stanje slabšalo priporočam obisk veterinarja...

--- Konec Navedka ---

Ja je Clorexy Derm, pa tudi Otonazol smo uporabljali ko je imela ušesa uneta in je super pomagal.

Je pa Eukanubo (že vzrediteljica jo je s tem hranila) in pred tem unetjem (letos pozimi) sploh nismo imeli problemov. Tako da dvomim, da bi bila kriva hrana.

Za veterinarja pa že kar nekaj časa težim doma staršem pa mi samo pravijo, da za vsako stvar pa tudi ni treba k veterinarju. Tako da zdaj bom pa res kar močno zatežila pa mogoče bo :)

Rinchy:

--- Citat: meta na 12 Maj 2006, 18:41:44 ---Za veterinarja pa že kar nekaj časa težim doma staršem pa mi samo pravijo, da za vsako stvar pa tudi ni treba k veterinarju. Tako da zdaj bom pa res kar močno zatežila pa mogoče bo :)

--- Konec Navedka ---
Zakaj se mi zdi,da se tole dogaja tudi pri nas doma  ::) :-\

lp

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo