Hvala vsem za odgovore! do nakupa novega psa je še daleč, pasma pa bo 98% BC. no, pa da odgovorim še Maši:
pasma mi je tako karakterno kot tudi po zunanjosti všeč. Najbolj mi seveda ustreza to, da se je treba z njim veliko ukvarjat, kajti jaz bi bila z psem 25 ur na dan. Všeč mi je pa tudi, da potrebuje dolge sprehode pa nekaj manjših. Ustreza mi tudi to, da želi biti veliko z lastnikom (kot vsak pes

) Po zunanjosti mi je pa všeč njegov pogled pa tudi to, da ni prevelik, da bo lahko z nami hodil na morje

A da me ne boste narobe razumeli- za to pasmo se nisem odločila zaradi tega ker je luštkan (čeprav je) ampak predvsem zaradi njegove notranjosti.
Za linijo mi je vseeno, mogoče delavno, ker bo 99% reševalec oz. reševalka (ker ko se bom, se bom najvrjetneje odločila za samico).
O nekupu izven slo. še zaenkrat ne razmišljam, kot tudi ne o nakupu v slo. ker je do nakupa BC-ja še dolga pot, do takrat pa bi rada izvedela o BC-jih še kaj več
Pa še eno vprašanje imam: se BC naveže samo na enega lastnika? Tistega, ki ga vozi ven pa vse to seveda?
Hvala! Pa enega

vsem BC-jem na noska