Če prav razumem, je floater tisto ko ga zavrtiš tako, da ne leti naravnost, ampak rahlo v zrak (recimo ko skoči med nogami, ga vržeš navpično navzgor ampak v vodoravnem položaju frizbija). Hvala, bova poskusila, morda bo res delovalo.
Pri zelo kratkih in nizkih metih ga ulovi, če jaz res perfektno ciljam. Ravno tukaj je problem, ker imam občutek, da ne lovi on, ampak da jaz ciljam njega. Namreč če slučajno malo krivo vržem, skoči kar tako nekam v prazno.. V drugo smer imava malo probleme, ker v levo res slabo vržem. Ampak se popravljam v metih, brez psa
oziroma z drugim psom (frizbi manijak)
Vedno počakam, da se skoncentrira in pogleda. Morda bi res tukaj lahko uvedla še glasovno spodbudo, da bo zagotovo vedel kaj sledi. Seanse začenjam z rollerji in lovljenjem iz roke (ne letečih, jaz premikam roko ali težem pred njim), za ogrevanje.
Puljenja se pa noče it, niti s platnenim (tudi frizbi imava zelo mehek - hyperflite sofflite) :/ zato sem prešaltala nazaj na mehko igračo (z njo se rad cufa) in bova začela še enkrat. Za zdaj nama gre super, začel je gledat ibn lovit v zraku - in zdaj jaz mečem levo / desno ob njega in sprobavam, če ostane na isti valovni dolžini
Hvala torej za tele predloge, bova poskusila in upam da se bo obneslo.
Potrpljenje pa imam!