Za pesjanarje > Zaščita

Varnostni pas za psa v avtu

<< < (12/12)

Minana:
Ali je kaj novega na tem področju?
Do zdaj smo psico prevažali v transporterju, fiksiranem s sprednjim sedežem in se nam je super obneslo. Zdaj iščem drugo rešitev, ker dobimo novega člana, ki bo rabil svoj avtosedež in na zadnjih sedežih ni več dovolj prostora za oboje. Tole s pasom se mi zdi super rešitev, ampak ne vem kako se bo psička kaj navadila, do zdaj je lepo mirno ležala, če bo imela na voljo več prostora za gibanje pa nisem prepričana, če bo tako mirna.
Kako se vam obnesejo pasovi/oprsnice s pasovi?
Tale clickit sport mi zgleda res super, deluje varno, ker je dvotočkovna varianta in tudi nekoliko omeji gibanje psa po avtu, ampak je trenutno na žalost out of budget :(. Obstaja kje kaj podobnega ali pa podobno fajn, samo nekoliko ceneje?

čara:
nakup večjega avta ne pride v poštev? Drugače pa edina soludna opcija- so nehali proizvajat. zdaj ti preostane samo tele tri. prekopiraj v brskalnik, prek telefona ne znam linkat drugače. https://www.k9ofmine.com/best-dog-harnesses-for-car-travel/

Minana:
Nov avto je v planu v prihodnosti, ampak trenutno je preveč ostalih stroškov še s selitvijo itd. in bo moral počakati.
Hvala za link, ja tele tri so vse izven budgeta. Prvi dve sta sleepypod, prvo sem si že itak nagledala in se mi zdi fajn.
Očitno bo pač treba skeširati ::).

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo