Pesjanar.Si > Pravila foruma

Spreminjanje sporočil

(1/5) > >>

ninci:
Do sedaj ste imeli skoraj vse možne pravice, razen celotnega brisanja svojih sporočil, ampak imate možnost spreminjanja, kar vam prav tako omogoča "brisanje" svojega teksta. Seveda zadeva pride zelo prav v spornih temah, ko pisec postane užaljen, ali je celo iz strani drugih članov "napaden" oz. se počuti osebno napadenega.
Ko se bo nekdo spomnil in izbrisal vsa svoja sporna sporočila ali pa ne samo sporna ampak celotna sporočila, nekatere teme ne bodo več imele smisla, sploh če tista oseba v temi veliko sodeluje. Torej se mi postavlja vprašanje... zaradi enega odvzeti pravice vsem?? Skrajno nepošteno... Izolirati samo določene, ki so "sumljivi"? Tudi težko... torej...
To da imate pravico nad vsem tekstom, ki ga napišete še ne pomeni, da ga lahko brišete ko vam tako paše, lahko pa ga kopirate kamor vam paše in ga brez problema uporabljate na drugih forumih in svojih spletnih straneh, kar je celo dobrodošlo, ker ga vidi več ljudi.

Torej kaj mislite o možnosti spreminjanja in brisanja svojih sporočil? Koliko možnost spreminjanja sploh uporabljate?

Lp nina


scythe:

--- Citat: ninci na 04 Julij 2006, 15:14:53 ---Torej kaj mislite o možnosti spreminjanja in brisanja svojih sporočil? Koliko možnost spreminjanja sploh uporabljate?

--- Konec Navedka ---
Meni je ta možnost super. Zakaj? Zato ker velikokrat prehitro oddam sporočilo, pa potem:
a) vidim, da je vmes že nekdo nekaj drugega napisal in je moje sporočilo pomanjkljivo ali nerelevantno
b) vidim svoje slovnične napake, ki jih rada popravim
c) se spomnim, da sem pozabila nekaj dodati
d) ....

Načeloma ne bom "umrla", če ukinite to možnost - bo pa posledično to pomenilo veliko več postov (in tudi spamanja).


Lp,
M

Lisa:
Jaz tudi pogosto uporabljam spreminjanje sporočil,ker velikokrat naredim kakšno slovnično napako ali pa ker moji podatki niso točni...

papa

Nika:
eno to se premalo uporabljajo. Potem so pa trije zaporedni posti enega uporabnika, ker je nekaj pozabil povedat ;D

rina:
Kar velikokrat spremenim sporočilo, ker moram popraviti kakšno slovnično napako, dopisati kakšno malenkost ali popraviti kakšen podatek.

Da bi se pa zavarovali pred brisanjem celotnih sporočil, bi bilo pa mogoče fino, da bi omejili možnost spreminjanja na recimo 10 min po oddaji sporočila, potem pa ne več. Če je to sploh izvedljivo.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo