Komu čestitati na razstavi

rožica · 20470

~Lunca~

  • Gost
Odgovori #30 : 27 Julij 2006, 21:18:13
našo 'nevljudnost'(da nismo čestitali) povedala Lunca,ker nebi rekla
NINA PROSM??? Za tole pa ne vem kje si pobrala. V življenju še nisem bla špec kahla in tud zdej nism. Forum je za vse uporabnike prebirajo ga VSI!!

Res da je vljudno čestitat za razstavne uspehe,ampak zakaj bi čestitala Lunci,če psi niso njeni in tudi vas takrat,ko je bilo to napisano ni bilo na forumu.Čestitali bi(sem prepričana),če bi bili logirani na forum.

In ja,na žalivke smo se navadli.Vsaj jaz.Čez Rino sem jih dobila nekaj,pa ne boste verjeli eno celo od lastnika psa iz vaše psarne.vsi vemo kako je s povezavo psarna in vzreditelji(ki so ali niso v klubu-vemo katerega mislim).Če nimaš bernija iz psarne nimaš šans,da se spodobno oz normalno pogovarjaš z vami,ki imate psarno oz pse iz psarne.
Mi ki smo tukaj gor nimamo nikakršne veze z tistim,kar ste imeli z klubom oz z komurkoli.Smo navadni ljudje,ljubitelji in lastniki bernijev,ki želimo pasmi najbolje.In če jih ne razstavljamo še ne pomeni da so pač kar nekaj.

Spoštujem vas kot vzrediteljico in da poznate bernije od A-Ž,vse njihove značilnosti,karakterje..Eni bomo to mogoče nekoč tudi dosegli,če se bomo ukvarjali z bernci tako kot se trenutno  vi.Ni pa nas treba za vsako napačno stvar zatret,kaj bi šele bilo,če bi napisali kaj res napačnega,pa samo čestitali nismo  :o

V bontonu je napisano veliko stvari,ki nam vsem še veliko manjka,da bomo spoštovali vse  ;) .Čestitke so le ena malenkost(sploh ta primer kot smo ga imeli sedaj).
Nina prebrala sem cel Mojpes net debato in žal besede ni čez Rine napisane :-\
Od mene nisi dobila nobene žaljivke čez psa!! Ostali psi iz te psarne sploh ne sodelujejo na forumu poleg Gasike (do sedaj so bile večina psičke-ženskega spola). In pa še to, rožica žal edina prisostvuje na razstavah tako da ve kako je to lepo če ti nekdo čestita- MENI polepša dan. Nina poglej ni važno zdej o čem se kregamo. Men je vseeno. In sedaj sem JAZ "kao" kriva za nastanek tega. No comment :o

P.S. Vsi na forumu te ne poznajo, kako pa da so ti čestitali za izpite ki sta jih opravili z Rino? Vidiš pa si bila vesela ko si jih prejela. Jaz bi tudi bila, edino pravilno. Če ne bi bilo tega "nepisanega" pravila bi jih dobila pol manj.

Pa brez zamere ;)



S1b

  • *
    • Prispevkov: 1.216
    • Točke: 2
Odgovori #31 : 27 Julij 2006, 21:35:15
fak ej o čem se kregate, dejte se enkrat dobit pa si fajn čestitajte pa objamte pa bo super  ;D

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?


Rinchy

  • Moderator
  • *****
    • Prispevkov: 4.103
    • Točke: 30
Odgovori #32 : 27 Julij 2006, 21:40:29
Citiraj
NINA PROSM??? Za tole pa ne vem kje si pobrala. V življenju še nisem bla špec kahla in tud zdej nism. Forum je za vse uporabnike prebirajo ga VSI!!
Oprosti,zgledalo je tako,če ni res vzamem nazaj.
Citiraj
Nina prebrala sem cel Mojpes net debato in žal besede ni čez Rine napisane
Nikjer nisem napisala,da je bilo napisano na .net.Vse se da zvedet tudi prek telefona,messengerjev,mailov,itd..
In tudi noben ni rekel,da si bila ti.Ni nujno da sodeluje na forumu,sploh ni važno.Bila je spluvana tudi na eni od pasjih prireditev,ampak ne od vaše psarne,pač pa od druge.Zvenelo je pa nekako takole:'tale pes spredaj je pa čisto nestandardni bernc,poglejte naše,kako so lepi...'itd.Mislm OK,pa naj govorijo kje drugje,ni treba 1meter za mojim hrbtom  :-\

Res da me vsi na forumu ne poznajo,ampak jaz tukaj sodelujem,zato čestitajo.In kot sem zgoraj napisala če bi bila orsina prijavlena,bi ji čestitali,zakaj pa ne.Če je ni pa ni pomena.Zdaj ko je gor in ko bo napisala rezultate z razstav,ki jih bodo pobrali njeni psi,bomo pa čestitali,seveda.

Zgleda glede tega ne bomo nikoli prišli skupaj,tako da najbolje da menjamo temo  ;)

lp

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #33 : 27 Julij 2006, 21:51:15
Ok. Nočem se kregat, sam lihk na postu maš napisan da je obrekoval lastnik psa iz TE psarne! Ni možno. Potem takem sem to JAZ ali pa GASIKA.

Nina; za razstave pa vidiš kaj moraš vse "požret". Za nekatere je bernc pravi- če je razstaven. In če tvoja ni, so zgleda moral obrekovat. Vsak ma svoje. Nekateri so to že velikrat slišali in VEM da ni to lepo slišati za svojega psa. Sam pač to požreš, saj je tvoj berni zate najlepši ker je tvoj, mar ni tako?
A ni vseeno ali je prijavljena ali pa ni. Pol bi pa mogoče najdl izgovor da je ne poznate :-\ Pa tud tebi so mogoče čestitali nekateri, ki so prijavljeni na forumu, vendar ne vejo kdo si. Čestitali so ti pa vseeno. Pa whatever, zakaj bi to sploh podgrevala če vem da to nikamor ne pele.

S1b...ni vse tako enostavno kokr zgleda. To je podobna debata kokr pri nerodovniških in rodovniških. Nikol ne pridemo skupaj, saj mamo drugačne poglede. Nekateri psi majo razstavni potencial, drugi pa so SAMO družinski člani. Pa sorry k ti rečem, sam brezveze je da se umešavaš v to, k boš sam "po hrbtu" dubu. Pa ne dobesedno ;)



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #34 : 27 Julij 2006, 22:12:43
Nekateri psi majo razstavni potencial, drugi pa so SAMO družinski člani.
Samo? Lunca.... kaj pa če je najvišji cilj, ki ga ima en človek, da je njegov pes družinski član? Ne govori tako, ker se sliši kakor da so samo razstavni psi najboljši, ostali pa so zgolj "ostanek". Dobro veš, da to ni res.... No ja, upam da veš da to ni res. Če ne drugega - vsak vzreditelj ti bo lahko povedal, da je lahko pes najlepši, najbolj po standardu, najbolj zdrav.... pa ga začuda lastniki ne vozijo po razstavah. In je "samo" družinski član. Toda, če mene vprašaš - je nekaj najboljšega, kar se psu lahko zgodi, da je družinski član. Ker tisti pes, ki ni tretiran kot družinski član (razstave gor ali pa dol)....se meni smili.

Citiraj
In pa še to, rožica žal edina prisostvuje na razstavah tako da ve kako je to lepo če ti nekdo čestita- MENI polepša dan
Ok, si rožici povedali, da ti to polepša dan? Ker drugače ne more vedeti - razen če bere misli. In zakaj sem bila jaz napadena iz strani Gasike, da bi morala tebi čestitati za uspehe njenih psov, ker morebiti to tebi veliko pomeni?
1. Jaz ne morem vedeti kaj tebi veliko pomeni (sama si nakazala, da to lahko od nas ve, edinole rožica. Pa še ona samo če si ji povedala. In konec koncev - četudi nekdo ve, da nekomu nekaj veliko pomeni, še ne pomeni, da bo to storil, ker sam odloča o svojih dejanjih)
2. Ne vem zakaj bi ti čestitala za uspehe psov, ki niso tvoji
3. In na koncu je name zlita vsa gnojnica, ki jo Gasika drži v sebi (z vsemi podtikanji, ki naj bi jih zagrešila - skupaj z ostalimi tukajšnjimi forumaši).
Res pravica, olika, omika, bonton...in vse ostalo.  ::)


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #35 : 27 Julij 2006, 22:25:36
Sem vedela da bo ta SAMO povzročal težave. Žal nisem popravla. Mislila sem pa da je družinski član (kn ni razstaven, ne šolan...).. Pa verjemi da je razstaven pes velikokrat več kot družinski član. Z njem je potrebno še več truda in več ljubezni(čeprav tudi pri družinskimi psi dobi veliko ljubezni), saj morš psa z ljubeznijo vozit na razsatve. Mi jih. Če pa poznate koga, ki jih tja vozi zarad zasluška in da mislite da je to tako potem si to pač mislite ;)

Sorry, ker ti drugače ne moram povedat. Ona edino pač zastopi kako je to. Drugače pa scythe, kaj bi ti naredila če bi ti na izpitu za izpit A začeli vsi ploskat in čestitat(pa čeprav te noben ne pozna). Bi jim rekla naj utihnejo? Jaz ne. Pa tud gotov bi se ti zdel če bi ti čestital?

1.To je pa res, o čestitkah odločaj sama. Le s tem boš resnično dokazala a maš bonton al ga pa nimaš? Zate bi rekla da ga maš ane?
2. Saj res zakaj bi
3. Nate? S tem hočeš reči da je Gasika sestavljena iz gnojnice?Toliko o bontonu.
In ker vem da se boš spotaknila ravno ob to gnojnico ti že povem, da sem razumela kaj hočeš s tem povedat. Mogoče boš končno razumela, kako je če se nekdo spotakne ob vsako tvojo besedo, ki jo zapišeš.

Pa brez zamere ;)



Gasika

  • *
    • Prispevkov: 12
    • Točke: -15
Odgovori #36 : 27 Julij 2006, 22:41:19
Citat; ". In na koncu je name zlita vsa gnojnica, ki jo Gasika drži v sebi (z vsemi podtikanji, ki naj bi jih zagrešila - skupaj z ostalimi tukajšnjimi forumaši). "

Ha ha Scythe -si pa res pojava,ni kaj!! :) Kakšno gnojnico pa jaz držim v sebi?????Daj no.....malo pomisli.....

Veš kaj je tvoj problem- ker vse jemlješ tako zelo osebno! ::) Nihče se ni nate spravil ali na koga drugega- samo debatiramo ( na tak ali na drugačen način,a ne?)Vidiš ,točno zato se " strokovna pomoč" ne pojavlja v forumih-še en dokaz več  ;)
Lunca ni tukaj nič kriva -sploh pa ne debatirava nikoli o forumu.Sicer pa tudi če kakšen lastnik mojih mladičev reče karkoli je to njegova stvar-to jim pa res ne govorim kaj morajo govort-saj ima vsak svojo glavo,a ne ? :D

Ja Scythe a misliš,da razstavni psi niso družinski člani??? Kako zelo živiš v zmoti ,,,,,Kaj misliš da razstavni psi niso trenirani-kot ti praviš- kot družinski psi? Sama si rekla ,da te razstave ne zanimajo in verjamem da se ti tudi sanja ne koliko časa VEČ je potrebno preživeti s psom,ki je razstavni potencial.Žal ni vsak pes razstavni,tako kot ni vsako dekle miss.V nobenem leglu niso vsi psi razstavni-imajo pa vsi iste dedne zasnove ( rodovnik).Torej se nekateri pač ne razstavljajo,ker tudi vsi ljudje ki si želijo psa nimajo istih ciljev-in prav je tako!Dokler ne " okusiš" razstav ,njihovega čara in zmage-ne boš mogla razumeti koliko ti ena čestitka pomeni -pa pika!
Jaz bom nehala s to debato,ker je že brezvezna in nikamor ne pelje ::)

Lep pozdrav!
Gasika



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #37 : 27 Julij 2006, 22:42:12
Sem vedela da bo ta SAMO povzročal težave. Žal nisem popravla. Mislila sem pa da je družinski član (kn ni razstaven, ne šolan...).. Pa verjemi da je razstaven pes velikokrat več kot družinski član. Z njem je potrebno še več truda in več ljubezni(čeprav tudi pri družinskimi psi dobi veliko ljubezni), saj morš psa z ljubeznijo vozit na razsatve. Mi jih. Če pa poznate koga, ki jih tja vozi zarad zasluška in da mislite da je to tako potem si to pač mislite ;)
Oh ja, sicer se ne udeležujem razstav, ampak vem da povečini vzrediteljski posel ni donosen. In kakor vemo najdeš tudi med razstavnimi psi takšne, ki so deležni manj ljubezni kot "navadni". In nisem očitala, da kdo vozi psa na razstave zaradi zaslužka. In če mi bo kdo kdaj rekel, da ima svojega psa bolj rad kot jaz svojega, samo zato, ker ga vozi na razstave, jaz pa ne.... Khm, no ja - takrat ne bo lepo.  :P

Citiraj
Drugače pa scythe, kaj bi ti naredila če bi ti na izpitu za izpit A začeli vsi ploskat in čestitat(pa čeprav te noben ne pozna). Bi jim rekla naj utihnejo? Jaz ne. Pa tud gotov bi se ti zdel če bi ti čestital?
Najbrž bi mi bilo nerodno. In mi ne bi bilo jasno zakaj vsi ploskajo...

Citiraj
1.To je pa res, o čestitkah odločaj sama. Le s tem boš resnično dokazala a maš bonton al ga pa nimaš? Zate bi rekla da ga maš ane?
Hvala, če je bil to kompliment. In "ne-hvala", če je bila provokacija.

Citiraj
2. Saj res zakaj bi
Bi ti čestitala meni, ko bi rekla, da je na eni razstavi zmagal xy pes, ki je od prijateljice, ki jo pozna moja znanka?

Citiraj
3. Nate? S tem hočeš reči da je Gasika sestavljena iz gnojnice?Toliko o bontonu.
;D ;D ;D
Kdaj sem pa rekla, da je Gasika sestavljena iz gnojnice?  ??? Če je Gasika človek (kar bi skoraj 100% rekla, da je), tako kot mi vsi, je sestavljena iz vode in še ne vem česa vse (biologija in kemija nista ravno moje področje). "Zlivati gnojnico na nekoga" pomeni, da se na nekoga dereš, da ga obtožuješ stvari, ki jih ni naredil, da se verbalno znašaš nad njim, da je vse stvari on kriv (čeprav dejansko ni).... In ne, da je sestavljen iz gnojnice.  ;)

Citiraj
In ker vem da se boš spotaknila ravno ob to gnojnico ti že povem, da sem razumela kaj hočeš s tem povedat. Mogoče boš končno razumela, kako je če se nekdo spotakne ob vsako tvojo besedo, ki jo zapišeš.
Ja zakaj pa si potem napisala kar si? Kajti tvoj stavek pod točko 3 je izpadel malo čudno. Da mi očitaš pomanjkanje bontona, ker naj bi rekla, da je Gasika sestavljena iz gnojnice.... Malo morgen.
Sama si z velikimi tiskanimi črkami poudarila besedo "samo". Zato je bila kamen spotike. Če bi bila napisana z malimi mogoče še opazila ne bi. In se ne spotikam ob vsako besedo....če bi se, bi bilo mojih postov še več in bi bili še daljši.


scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #38 : 27 Julij 2006, 22:50:17
Veš kaj je tvoj problem- ker vse jemlješ tako zelo osebno! ::) Nihče se ni nate spravil ali na koga drugega- samo debatiramo ( na tak ali na drugačen način,a ne?)Vidiš ,točno zato se " strokovna pomoč" ne pojavlja v forumih-še en dokaz več  ;)
Če stavek nasloviš name in če v njem vsebuje obtožbe nečesa, kar nisem storila - kako naj ne jemljem osebno? Nekako ne gre. In če je to razlog za odsotnost "strokovne pomoči" - jah pa taka strokovnost, da jemlje vse to (citiram) "tako zelo osebno":P

Citiraj
Ja Scythe a misliš,da razstavni psi niso družinski člani??? Kako zelo živiš v zmoti ,,,,
Gasika - tega pa nisem rekla. ;) Lunca je rekla, da imajo eni psi razstavni potencial (poleg tega, da so družinski člani), eni pa so samo družinski člani. In jaz sem rekla da kaj je narobe, če je pes samo družinski član? Da meni se smilijo tisti psi, ki niso družinski člani! Pa če jih vozijo na razstave ali pa ne. Po mojem mnenju bi vsak pes moral biti družinski član. Torej si si ponovno izmislila nekaj kar nikoli nisem rekla, niti nakazala ne.

Citiraj
Kaj misliš da razstavni psi niso trenirani-kot ti praviš- kot družinski psi?
Ma Gasika - kje sem pa to rekla? Besede trening še omenila nisem! Še ena izmed novih pogruntavščin....

Citiraj
Torej se nekateri pač ne razstavljajo,ker tudi vsi ljudje ki si želijo psa nimajo istih ciljev-in prav je tako!Dokler ne " okusiš" razstav ,njihovega čara in zmage-ne boš mogla razumeti koliko ti ena čestitka pomeni -pa pika!
Oh ja...saj v bistvu lepo slišati, da si se na ta forum včlanila samo zato, ker nisem hotela čestitati. :)


ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
Odgovori #39 : 27 Julij 2006, 22:52:51
Se bo tole z čestitkam končalo ali vas prestavim v zabavo, odpremo anketo kdo mora čestitati komu, kdo komu ni zakaj, kje ... ?

Nadaljujte o pasmi / psih, čestitke pa prihranite do Trboveljske razstave 8)

Lp nina



~Lunca~

  • Gost
Odgovori #40 : 27 Julij 2006, 22:56:45
O tem bi se dalo še debatirat scythe. Važn je da bo zarad našga prenehanja s tem izpadl da mate vi prav ;) .Razprava zaključena, čeprav je ostal nekaj nerešenih Ninci, mogoče bo še katera razstava prej.



ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
Odgovori #41 : 27 Julij 2006, 22:59:20
O tem bi se dalo še debatirat scythe. Važn je da bo zarad našga prenehanja s tem izpadl da mate vi prav ;) .Razprava zaključena, čeprav je ostal nekaj nerešenih Ninci, mogoče bo še katera razstava prej.

Hvala1
Imate tudi Zs, lahko vas pa brez problema prestavim v zabavo, če bi radi rešili do konca, samo povejte.

Lp nin a



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #42 : 27 Julij 2006, 23:00:49
O tem bi se dalo še debatirat scythe. Važn je da bo zarad našga prenehanja s tem izpadl da mate vi prav ;) .Razprava zaključena, čeprav je ostal nekaj nerešenih Ninci, mogoče bo še katera razstava prej.
Sploh nisem vedela, da se gre "kdo ima prav".  ::) Lunca - ne maram, da me nekdo obtoži stvari, ki jih nisem naredila. In ne maram, da mi nekdo soli pamet kaj moram v življenju početi (čestitati/nečestitati) ter da me javno označi za neolikano osebo ker ne čestitam nekomu, ki ga ne poznam. In v teh primerih se bom vedno branila. In ne trdila, da imam jaz prav...samo branila...ker nihče nima pravice obrekovanja in obtoževanja! Žalostno pa da vi to vidite kot neko tekmovanje....


S1b

  • *
    • Prispevkov: 1.216
    • Točke: 2
Odgovori #43 : 27 Julij 2006, 23:00:53
hehe ninci se strinjam, pes ki hodi na razstave ni več kot družinski član ampak je isto za moje pojme. Sem pa velik anti pristaš razstav, ker menim da je to le človeška muha ljudi, ki bi se radi dokazovali preko svojih psov. Mi je včasih prav čudno, ko vidim vas "ljubitelje psov" kako se kregate zaradi neumnosti itd.. Mislim, da je čestitati nekomu zelo lepo ampak tudi ne zdaj tako, da bi tekel do vsakega in ga prosil za roko...  Drugače pa jaz čestitam vsem, ki razstavljate in ne razstavljate zato, ker imate res krasne pse ;D. Rinchy ful lepe fotke, koliko je pa lenny stara?



lp

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #44 : 27 Julij 2006, 23:06:37
Sploh nisem vedela, da se gre "kdo ima prav".  ::) Lunca - ne maram, da me nekdo obtoži stvari, ki jih nisem naredila. In ne maram, da mi nekdo soli pamet kaj moram v življenju početi (čestitati/nečestitati) ter da me javno označi za neolikano osebo ker ne čestitam nekomu, ki ga ne poznam. In v teh primerih se bom vedno branila. In ne trdila, da imam jaz prav...samo branila...ker nihče nima pravice obrekovanja in obtoževanja! Žalostno pa da vi to vidite kot neko tekmovanje....
Ja in spet Lunca ;DTud ti se spravljaš na nekoga ki se ni spravil nate (razen na koncu)ko je bila razprava že pogreta. Drugače pa se je v vaših postih pojavljal moje ime. A to ni onečaščenje? ??? Jaz rečem premirje, ker se mi res ne da tipkat skos eno in isto. Drugače mi je pa vseeno kdo ma prav ali ne. Samo zgleda bo izpadlo...

S1b...100 ljudi 100 čudi. Nismo vsi razstavljalci taki ki jim je to muha in bi iz psa radi zaslužili denar, jih mučili na razstavah, ali kaj drugega. To je neke vrste hobi, kjer se naši psi in mi sprostimo. Kot za nekatere agility....



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #45 : 27 Julij 2006, 23:08:29
Drugače pa se je v vaših postih pojavljal moje ime. A to ni onečaščenje? ???
Ne ni, ker te ni nihče napadel, niti ne obrekoval (obrekovanje pomeni širjenje neresničnih podatkov, v negativnem smislu). Uporabljena si bila zgolj kot vir... Tako kot je bila rožica, Rinchy, Lenny, Baloo, Eros...


ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
Odgovori #46 : 27 Julij 2006, 23:11:51
Nismo zaključili?  Saj vem da je vroče, pa ni klime, pa da je čas počitnic, kislih kumaric, bla bla, ... pa dajte o čem lepšem.

Pa sladko noč vsem, upam, da me zjutraj ne bo čakalo tule kakšno nadaljevanje!

Lp nina



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #47 : 27 Julij 2006, 23:17:40
Zame je konec. Če mi misli kdo očitati pomanjkanje bontona ali pa podtakniti še kakšno stvar, ki je nisem naredila, naj prosim pošlje ZS in bomo razčistili na privat. No ja, pa dvomim, da bo to kdo storil.
In ČESTITKE vsem (četudi vas ne poznam) za vse razstavne uspehe, ki ste jih dosegli, ki jih boste dosegli, ki jih bodo dosegli psi vaših prijateljev, znancev, potomcev.... Za nazaj in za vnaprej! Čestitke!

Evo - upam, da je ta "bonton" zadovoljiv. Jaz sem s svojo dozo čestitk zaključila. Ta velja za vse in za vekomaj!  :P
Koga pa briga, če je mišljena resno....


Gasika

  • *
    • Prispevkov: 12
    • Točke: -15
Odgovori #48 : 28 Julij 2006, 09:48:31
Sploh nisem vedela, da se gre "kdo ima prav".  ::) Lunca - ne maram, da me nekdo obtoži stvari, ki jih nisem naredila. In ne maram, da mi nekdo soli pamet kaj moram v življenju početi ......

Glej ,v življenju je realnost malo drugačna kot jo mogoče ti sedaj živiš-še velikokrat boš " po nedolžnem" kot ti praviš,obtožena in   ......Samo ,zanimivo je da si vedno tako prepričana v svoj prav in o prav svojih dejanj,a ne ? Tudi to,da boš morala delati kar ti bodo drugi rekli ----tudi to se boš morala naučiti-ha,ha,ha ti pa si optimist! :P

Lep pozdrav!

Gasika



piki_ca

  • *
    • Prispevkov: 394
    • Točke: 0
  • PiKc&Gali
Odgovori #49 : 28 Julij 2006, 10:36:45
citat"Mislim,da ne! Si se kdaj vprašala zakaj se ne oglašajo resni vzreditelji,razstavljalci z dolgoletnimi izkušnjami,ljudje ki vedo ogromno o pasmi in bi lahko pomagali pri veliko problemih??-Zato,ker so " ta mali" pametni in mislijo da so zajeli vse znanje sveta,če so si kupili Bernca-vedo pa o pasmi nič oz.bore malo 

GASIKA: nevem kako je pri vzrediteljih pri berencih ampak vem da se nekateri vzreditelji javlajo po forumih in povejo  kaj o pasmi tako da lahko potem bodoči lastniki ali lastniki vemo na kaj naj pazimo. In meni je vzrediteljica zlo pomagala in mi se pomaga če kaj nevem pa čeprav nisem vzela od nje mladička.(zgleda da se gre le nekaterim za dobro pasmi! :-\)

kar se pa tiče čestitanja se pa strinjam s tabo GASIKA ker jst bi bila tudi vesela če mi kdo čestita pa četudi ga ne poznam ker vem da je za dober uspeh potrebno veliko dela volje in se posebaj ljubezni! ;)

lp ksenja

**A dream is something in your mind and in your heart - where it will stay forever unless you bring it to life...**
Pika&Ksenja


scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #50 : 28 Julij 2006, 10:37:03
Glej ,v življenju je realnost malo drugačna kot jo mogoče ti sedaj živiš-še velikokrat boš " po nedolžnem" kot ti praviš,obtožena in   ......Samo ,zanimivo je da si vedno tako prepričana v svoj prav in o prav svojih dejanj,a ne ? Tudi to,da boš morala delati kar ti bodo drugi rekli ----tudi to se boš morala naučiti-ha,ha,ha ti pa si optimist! :P
Drugače,pa si bila že obtožena z moje strani-sva imeli že konflikt-tko da nisi ravno neka cvetka ,ko si si naredila internetno stran-imam dober spomin veš!!Pač ja,solila ti bom pamet,saj si ukradla slike iz moje internetne strani,brez moje vednosti- pa ne mi rečt da je to kriv tvoj webmaster.-saj nisem od včeraj??To so stvari na katere sem zelooo alergična,zato ti svetujem,da ne pametuješ preveč! >:(

Aaaa Gasika - pa tako povej! Ne, da sem karkoli naredila tebi! Ne moreš preboleti napake, ki jo je naredil moj webmaster v svoji takratni neizkušenosti! Jaz žal ne znam delati spletnih strani. ;) In kljub vsem opravičilom in še celo tvojemu takratnemu razumevanju še vedno zasebno perilo pereš javno... In nihče ti ne daje pravice, da zaradi napake mojega webmasterja meni kratiš pravico branitve. Še vedno mi nisi navedla kje sem te obtoževala in kje sem ti skrivala las! Niti tvojim psom dlake! Enostavno si me napadla.
Prav. Ti kar počni kar te je volja..... Jaz se ne bom spuščala na tvoj nivo. Če mi imaš kaj za povedati mi boš povedala zasebno.
In ves čas ni fora v čestitkah in tvojemu razumevanju bontona, ki mi ga želiš vsiliti... Kako sem lahko spregledala. Sem mislila, da je to samo debatiranje.  ::)


scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #51 : 28 Julij 2006, 10:50:09
scythe...fora je bila v čestitkah. S tem ti je samo hotela povedat da vedno pa nimaš ti prav ;)
Ja pa Lunca - kje sem rekla, da imam prav? :o Edino kar imam prav je to da imam pravico do lastnega mnenja! In ne vem zakaj jo tako moti, da nisem tebi hotela čestitati za njene pse? Če bi bila ona prej na tem forumu in da bi jaz vedela, bi ji čestitala! Ker sem vesela za vsakega bernija, ki pobira naslove - ker mi je lep vsak berni! Napadena sem zato, ker ne čestitam na forumu ljudem, ki jih ni na forumu! Povej kje je logika? Žal ne pišem po forumih čestitke ala "Zahovič - čestitke za včerajšnji gol!", če vem da ne bo tega nikoli prebral!!!
Na razstave pa ne hodim, zato tam ne morem nikomur čestitati! Če pa bi hodila - sem povedala, da je športno čestitati sotekmovalcem. Res ne razumem zakaj sem si zaslužila tak odnos in takšno obtoževanje? Nikogar nisem napadla, nikomur škodovala. Povedala sem zgolj lastno mnenje. Ki ste ga velikokrat prebrali - in bilo je napisano jasno.


scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #52 : 28 Julij 2006, 11:04:54
Scythe vidim, da se je s tabo brez veze prerekat, saj boš vedno govorila o lastnem mnenju. Je pa res tvoje mnenje je TVOJE mnenje ::).
Očitano mi je bilo lastno mnenje. Kako naj potem ne govorim o tem? Vse ostalo sem pa tudi povedala. Jasno.
Sicer pa sem vas povabila na ZS, da mi poveste kakšne zločine sem zagrešila. Nihče se ni oglasil.


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #53 : 28 Julij 2006, 11:12:06
Jaz sem že vse tukaj povedala.Pa če je bilo "očitano" TVOJE mnenje; ni bilo samo tvoje. Bilo je od vseh. Tako da ne moreš govoriti, da so se edino nate spravl. Ti si edina, ki si takoj povedala VSE nazaj.
Ok brez veze. Konc debate. Ne da se mi odgovarjat na vedno bolj podobne poste. :-\ :-[



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #54 : 28 Julij 2006, 11:22:05
Jaz sem že vse tukaj povedala.Pa če je bilo "očitano" TVOJE mnenje; ni bilo samo tvoje. Bilo je od vseh. Tako da ne moreš govoriti, da so se edino nate spravl. Ti si edina, ki si takoj povedala VSE nazaj.
No, tukaj pa se strinjam s teboj! Bila sem edina, ki sem odgovarjala.... Zato je tudi najbrž letelo vse samo name. Samo - a se ti to zdi fer?
Ampak Lunca, daj povej - sem te tako globoko užalila, ker ti nisem čestitala za uspehe Gasinikih psov? Ker res ne vem zakaj se je potem Gasika spravila name in me javno obtožuje za tatico, ko pa dobro ve kaj je takrat bilo in tudi ve kako se je razpletlo. In zakaj me javno žali, ko pa zgolj povem svoje mnenje in ga branim? Kajti ne glede na to kaj mi bodo bodoči šefi vsiljevali in ne vem kaj še, mi ona nima pravice vsiljevati nekaj kar nočem narediti.


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #55 : 28 Julij 2006, 11:37:02
Ej to pa ne vem. Zmenta se same. Jaz nimam nič pri tem. Pa men tukaj ne gre za žalitve, gre za čestitko. Vprašaj jo po ZS, ali pa tukaj zakaj je vse to letelo na vas? Sam po mojem menju je hotela športno čestitanje.
No če nočeš čestitati je tvoja stvar. Je pa ona govorila še ostalim. Ej jaz ne bom namesto nje govorila, ker je ona tud član tega foruma in lahko sama svojim besedam pove ;)



scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #56 : 28 Julij 2006, 11:39:38
Ej jaz ne bom namesto nje govorila, ker je ona tud član tega foruma in lahko sama svojim besedam pove ;)
Vprašala sem te zato, ker si že prej odgovorila nekaj namesto nje (tisto o čestitkah - da mi je hotela pokazati, da nimam vedno prav).


scythe

  • Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • *****
    • Prispevkov: 2.061
    • Točke: 65
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #57 : 28 Julij 2006, 11:42:35
Pa men tukaj ne gre za žalitve, gre za čestitko.
Bile so žalitve, kljub temu, da je jaz nikoli nisem užalila (če ne drugega nas/me je že v štartu označila za "prepametne")
Citiraj
Vprašaj jo po ZS, ali pa tukaj zakaj je vse to letelo na vas?
Na ZS sem tudi že zdavnaj povabila.
Citiraj
Sam po mojem menju je hotela športno čestitanje.
Pa saj sem rekla, da se tudi meni zdi edino pravilen športni duh na razstavah. Torej menim enako kot ona - pa vseeno ni ok. Samo forum pa ni tekmovanje, niti razstava ali ring.


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #58 : 28 Julij 2006, 11:48:54
Nič osebnega, vendar nekako ne vidim smisla v tem, kajti kako bi nekomu, ki me sploh ne pozna, moja čestitka kakorkoli koristila?   Po moje mu še mar ni.

Ah  Scythe  ::)  in Rožica ::) vidim da se bosta morali naučiti še ogromno stvari v življenju!!Čestitka ni nikoli in nikjer pogojena s poznanstvom -je le vljudna in zelo lepa gesta , s katero dokažete tudi svoj odnos do sebe in drugih!"Kako bi mu koristila" ???- sploh ni pomembno ali mu koristi ali ne-pomembno je kaj mu pomeni!!!Nekatere stvari ne stanejo nič -pomenijo pa ogromno.! !!! :)

Lep pozdrav!
Gasika
Tak je bil začetek. Tukaj JAZ ne vidim žaljivke. Potem pa se je začel prepir. Pa saj ni važno. Jaz bom odgovarjala za SVOJA in ne TUJA dejanja ;)



SKY

  • *
    • Prispevkov: 2.404
    • Točke: 4
Odgovori #59 : 28 Julij 2006, 15:48:06
Citiraj
saj morš psa z ljubeznijo vozit na razsatve.

Mene je pa malo zbodel tale zgornji citat.

Pse z ljubeznijo vozit na razstave?
A je to kakšna fora?

Ali mi lahko kdo resnično zatedi,da njegov pes na razstavah takoooo zeloooo uživa,da ga zato vodi na razstave?

Verjemte mi,psom dol visi za razstave!

Če bi mu res radi izkazali ljubezen,potem tisti dan,ki ga morajo drugače preživet v gužvi,vročini,kletki in pri nenehnem lepotičenju,raje z njimi preživite kje v naravi,ob sprehodom,igri.......

Pa še nekaj-nimam nič proti razstavam,niti približno.
Ampak,da mi nekdo nalaga,da svojega psa vodi na razstave zaradi ljubezni do njega,je pa mal hudo.  ;)


Lp

IF IT`S NOT A BORDER COLLIE, IT`S JUST A DOG!