No, pa sem našla karabin....In to kot kaže, kar močnega.....Tina, ne boš verjela kje! V Kisovcu v ta velikem Mercatorju....me je čisto presenetilo - mimogrede iz službe grem po kruh, pa kupim karabin...ha, ha. Zdaj bom pa nesla k čevljarju, da mi vse skupaj prišije nazaj, kot je bilo. Potem pa bomo videli. Na Ljubljanski razstavi pa bom poiskala tole stojnico od ge. Šeruga in nabavila kaj "ornk" - tam bo skoraj sigurno, si mislim. Upam samo, da bo vse ostalo zdržalo do takrat. Z ovratnicami sem pa tudi videla, da je kriza. 65 cm dolga nam je že čisto za silo in daljših v trgovini sploh niso imeli. Vendar mi je Nelly povedala, da imajo v pasji trgovini v Celjskem Cityparku tudi večje, tako, da se bom morala enkrat še odpravit na izlet tja - saj ni daleč. Hvala Tina in Kast za info - bo prišlo prav! Si pa ne bi mislila, da znajo bit tudi 15 kilske psičke taki vrageci....sama sebi se smilim v pasji šoli, ker me samo to skrbi, a bom ali ne bom zadržala pesjana, ko mu kaj stopi v glavo....pa vidim, da imajo potem tudi ostali podobne probleme - da tudi mali psi znajo fino potegnit.
Lp, G.