Saj se meni tudi še ni zgodilo da bi se mi povodec strgal, čeprav en mal pa že gledam, da mi je oprema tudi všeč in ne samo funkcionalna.
Povodec katerega uporabljam poleg flexija in tudi za šolanje je tak čist običen in cheap, ca 12 mm širok, pleten, nič šivan, z enim takšnim za moje pojme mini karabinom 1,5 cm širine. Fant mu ni dal en teden, čez da bo ob prvem potegu adijo pes, ampak zaenkrat še nič kaj takega ne kaže.
Resda ima moj pes samo 30kg in ne vleče skozi, ampak ko zašprinta se občuti njegova žilavost

Bomo videli kako dolgo še bo držalo vse skup.
Tudi čist ta prvi povodec iz najlona, ne kaže nobenih znakov slabosti, le mene grozno moti v roki, katero sem imela poškodovano in ga tako ne morem prijeti kot je treba.
Moram pa priznati, da na kaj takega sploh še pomislila nisem, kar grozno mi je bilo ko sem prebrala Lanabelin primer

Bom odslej bolj pozorna, sicer so me razne kovinske ovratnice bistveno bolj razočarale. Seveda te obične, nič zašvajsane, ob potegu so se rinkice kar razširile in tako je vse skup razpadlo
Sem pa enkrat v Nemčiji imela priliko v roki držati za moje pojme sanjski povodec

Usnjen, pleten, mehak tak da ga kar ne bi dala iz rok, neke garancije so obljubljali zraven in testiranja ampak je bil kar "malo" preveč $$$ zame