Sedaj sem ugotovila, da Rina ne mara glave. Oz. ne tiste maščobe, ki je na njej. Je puščala glavo, je ni pojedla tudi 2 dni ne, pa ni nič drugega dobila, sedaj pa sem ji vse kose obrezala, da je ostalo samo še meso in kosti. Tako, da za naslednjič vem, da je treba prej vso maščobo dol obrezati.
Nika, jaz bi na tvojem mestu dajala najprej del enega obroka rdeče meso, če je psička bolj med občutljivimi. Če pa ne pa lahko kar cel obrok. Jaz sem mojo že od začetka hranila tako in začela sem z govedino in svinjino, potem pa dodala piščanca (pa ne zaradi kakega posebnega razloga, ampak ker sem najprej kupial govedino in svinjino v akciji v trgovini, pa poceni piščanca sem tudi našla pozneje kot poceni svinjino). Je pa jedla takrat še druge stvari (brikete, konzerve, kuhano - vem neodgovorno od mene). Je imela vmes driske, ampak nimam pojma od česa (mogoče zaradi veliko različnih hran). Je pa za moje pojme kar občutljiva.... Zadnjič je dobila čisto malo neke ribe, pa je bruhala in imela ful drisko
. Je bila nova stvar, ker po drugih, ki jih je vajena jesti (govedina, svinjina, piščanec, skuta, jogurt, jajce, zelenjava, sadje, sardine, lignji, tuna iz konzerve) nima nobenih problemov, razen po mleku in drobovini, če ni zraven kosti
.