Vsem za nakup E.O prdlagam trgovino kalček
http://www.kalcek.com/, imajo tudi on-line trgovino, tako da lahko kupujete v njej tudi tisti, ki niste iz Lj. Ljubljančani pa imate eno v BTC-ju in eno na Trubarjevi. Olja so preizkušene in dobre kvalitete, ne kupujte poceni olj!!
Jaz nakapam olje na ovratnice, vsakemu ene 5 kapljic, seveda je problem če uporabljate ovinske zatezne ovratnice
potem zmešajte žlico mandljevega olja in 5 kapljic E.O in vse skupaj vtrite (vmasirajte) v dlako. Lahko se držite tudi recepta od Alenke.
Lahko si daste tudi 3 kapljice olje na dlani in potem psa pobožate. Škodi nič ne, pes se samo navzame vonja.
Kako pogosto??
Odvisno, sami boste videli, kda ovratnica ne bo več oddajala vonja (vonj iz ovratnice se prenese tudi na psa). Pa še našadva sta poleti veliko v potokih, jezerih, rekah, .. tako da.. je kdaj treba zadevo ponoviti vsakodnevno odvisno v kakšnem območju se gibamo.
Alenka zakaj dodaš sol?? Drugače mi je recept znan, zasledila sem ga že na nekaterih mailing listah in ameriških internetnih straneh ampak nikjer nisem zasledila dodane soli
Lp nina