Za pesjanarje > Nega dlake

Šampon

<< < (64/64)

čara:
Zima je tu. Recimo. Temperature so ravno take, da se izogibam tuširanju in kopanju, če je mogoče. Problem je ta, da ima prijatelja iz  kmetov. In ta prijatelj, pač taca po gnoju, hodi po štali, leži v koči nastlani s slamo, zunaj pa na stari preprogi in potem se veselo valjata, grickata....in Bina smrdi.

So ti suhi šamponi-no rinse. Od Biogrooma, Pure Paws, NPI Pena OK za pogosto uporabo? Kako pogosto? Občasno jo prebrišem z vlažno krpo in pikico eteričnega olja evkalipta. Kar pa na žalost Bini grozno smrdi in se umika in kiha. Krpa s kisom, pa ne nevtralizira vonja, kvečjemu po kisu smrdi. Rabim pa to reč samo v tem času, ko je prehladno, da bi jo čez dan skopala.

Za normalno rabo imam en super šampon z vonjem medu.

BlackDevil:
Tole je brez dvoma eden izmed najslabših šamponov kar sem jih kadarkoli kupila. Še navaden Trixie šampon iz Merkatorja je boljše kot pa tole. Psa sploh ne očisti, da ne omenjam vonja (psa po uporabi).  :-X

barbara10:
Eni dragi pasji samponi so res slabi (ali pa ne ustrezajo prav dolocenemu psu) - pred leti sem kupila en sampon, ki je bil prav za crne pse (ne vem znamke): pes ni smrdel le nam, smrdel je tudi sam sebi...

TijaTika:
Živjo,

nisem brala vsega..sem pa zasledila, da iščete primerne šampone za vaše kuže.
Zato bi rada delila svoje izkušnje s šampončki. Jaz za našo mešanko (maltežan/pudelj, z občutljivo kožo) in kuže, ki jih kopam v "salonu", uporabljam šampončke Bubbles & Nature, ki so naravni, je kar nekaj različnih vrst šamponov (za bele, črne, rjave pse, za puppije, tudi za muce, šamponi za sijaj, hude alergike, za sijaj, volumen...) in tudi balzamov. Šamponi so koncentrati in se mešajo z 1:10, tako da iz 250ml dobimo 2,5 litra šampona. Noben od šamponov ne vsebuje natrijevega sulfata. Šampončki poleg dlake negujejo tudi kožo. Našo kužo kopam na en teden/14dni in ima vedno lepo mehko dlako, s kožo pa nima več problemov (ko sem imela šampon Jean Peau je bila katastrofalna..), uporabljam jih pa že več kot dve leti.

Tako-moje izkušnje...pa lep dan še naprej  ;D

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo