pozdrav!
nadam se da me svi razumiju sto pisem

vezano za akupunkturu, osobno imam s tim iskustva jer je moj bivsi pesek isao na akupunkturu i mogu reci zaista samo najbolje o tome!
imao je displaziju, pocelo mu je okostavanje, kada sam ga prvi put dovela u ambulantu morala sam ga skoro pa nositi unutra, a vec nakon 2-3 tretmana je dotrcao unutra i imao je energije kao nikada to tada..bio je toliko zivahan i veseo da sam ga morala izvoditi van na povodniku jer bi previse trcao, pa je onda ponovo poceo sepati

i ja sama idem na akupunkturu kad imam neke probleme, tako da sam sigurna da ni zivotinjama na moze stetiti...sviđa mi se sto nema kontraindikacija i jedino lose sto se moze dogoditi je da na djeluje...

tako da ja sam za to da probate...
bila sam također prisutna lijecenju jednog pekinezera kojemu je iskocio ili puknuo (nisam sigurna

) disk i bile su mu oduzete straznj enogice...nakon mjesec dana tretmana je uspio na njih stat i stajao je nekih 20 sekundi sam...to je stvarno veliki uspjeh..nakon toga ne znam sto je bilo jer ja nisam vise dolazila, ali u svakom slucaju, jos nisam cula da je netko bio nezadovoljan...
svakako pokusajte, nemate sto izgubiti

a za to gdje ju kod vas rade, to zaista ne znam

ali ako ste culi da postoji netko tko je u tome dobar vjerujem da necete pogrijesiti