Mačkoni > Prehrana mačk

Doma pripravljena hrana za mačke

<< < (2/7) > >>

Urška:
Človek se potem vpraša, če še smemo jesti tartarski biftek, saj se utegne zgoditi, da se bomo požrli, ko stojimo v vrsti za delikateso.

ninci:

--- Citat: Urška na 06 April 2006, 14:12:03 ---Človek se potem vpraša, če še smemo jesti tartarski biftek, saj se utegne zgoditi, da se bomo požrli, ko stojimo v vrsti za delikateso.

--- Konec Navedka ---

 ;D ;D Pa Urška ti ne razumeš, biftek ni krvavo meso, tam se krvi ne vidi torej... ;) :P

Bom probala enkrat se spomnit in naredit eno fotko ko Smart žveči surovo kost na kateri je še malo krvavega mesa :o Se zraven slini za tri doge in res zgleda kot malo "premaknjen" ;D 8)

Lp nina

Sunshine_1:
Čao :)
Nisem prebrala cele teme, apak me zanima eno nenavadno vprašanje, pri katerem boste 100% se vsi smejal, ampak sem firbčna  :-[ Psi lahko jedo sadje... Kako je pa s sadjem pri mačkonih(glede na to, da so manjši pa vse to?)  :-[

Lp,

Suns.

andreja:
Po moje je pa to z rdečim mesom čista pravljica. Agresivnost je v genih in v vzgoji in izkušnjah... Tudi moja prejšnja psička je dobivala rdeče meso, če je bilo na razpolago in če bi vprašala koga, ki jo je poznal, če se mu zdi kaj bolj agresivna bi se mi smejal v obraz...
Pri tisti bernki je bilo po moje kriva nesocializacija in prisilna osamitev in se ji je malo zrolalo... Komu se pa nebi. Pa še ogrizeni, ki jo je tam pustil, si je prav lepo to zaslužu in upam da nima več psa samo za to, da obteži verigo in da ma nekaj za reciklažo odpadkov.

Sunshine_1, poznam nekaj mačk ki jejo občasno sadje in jim nič ne škodi. Je pa zelo velika verjetnost, da sadje mački ne bo všeč.
Tudi naša dva najdena mladička sta banano jedla samo za to, da je nebi dobil drugi, ko sem ju oddala in sta šla vsak na svoje pa je nista več hotela ::)

ninci:

--- Citat: Sunshine_1 na 09 April 2006, 13:12:42 ---Psi lahko jedo sadje... Kako je pa s sadjem pri mačkonih(glede na to, da so manjši pa vse to?) :-[


--- Konec Navedka ---

Saj velikost ni pomembna ;) Mački so drugače izključno karnivori in jim zelenjava in sadje ne potešita nikakršnih potreb za preživetje.

Lp nina

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo