Veš kako pri nas je bilo skozi leto kar zahtevno, pisali smo 8 testov, tak da vse knjige sem šla že skozi in vse naloge v starih maturah rešila. V četrtek imam še ekologijo in evolucijo pa sem konec. Ko bo konec pouka, bom u bistvu še bolj za biologijo delala, še enkrat šla skozi vse knjige, izpiske, vaje itd. Dosti mi je v glavi ostalo, ne sekiram se toliko za biologijo me je za matematiko recimo bolj strah, da mi niti časa ne ostane. Pač problem je tudi to, da imam še vedno nekaj rednih testov v šoli in ne morem reč aha ok 4. letnika je konec zdaj pa maturitetno učenje. Pač potrebno se je dol usest pa čitat, delat vaje. Jaz recimo biologijo 1x prečitam v knjigi in takoj za tem prečitam zapiske potem pa rešim naloge. Tak je moj sistem. Najbolj čutim primankljaj znanja pri rastlinah in procesih v celici; človeka, živali, genetiko pa mi je jasno

Jaz grem na veterino oz. boljše rečeno imam željo hehe, čeprav se mi zdi cilj malo nemogoč, take točke ubijalske

Lepo bi pa bilo, zato se bom potrudila kokr se lahko, ostalo pa naj bo kot more biti.