Meni pa se zdi malo smešno,da proizvajalec pravi, da žitarice niso psja hrana- kot da krompir pa je al kaj?
Od kar so psi z ljudmi in to je precej tisoč let , jejo žitarice - vsaj na območju evrope, afrike in azije. Krompir je v prehrani šele zadnjih nekaj sto let in mnenja o njegovi primernosti za pse so vsake nekaj let različna.
Originalno pa so v želodcu in črevesju pojedli vse,kar njihov plen- in v želodcu je bilo več trav s semeni oz žitaric, kakor pa krompirja.Delež beljakovin je tudi za moje pojme previsok. Jaz bi najbrž dodajala mal riža, makaronov (iz pšenice) al pa polente
Zame bi bil glavni kvaliteni preskok pri izdelavi briketov- vsebine so mnogoklje v redu, če bi jih začeli izdelovati oz sušiti z Zmrzovanjem namesto s pregrevanjem.
zagotovo je pozitivno,da ne uporabljajo genetsko spremenjene hrane in da so surovine visoko kvalitetne in vse ostalo!
Ne dvomom v vrhunsko kvaliteto te hrane, dvomim pa do take s kakšno zvezdico manj toliko slabše,da bi se ne vem kaj kje poznalo.
Vsaj za normalno zdrave pse. Moji so napr popolnoma zdravi. Več kot zdravi ne morejo bit -ali pač?.
Tudi živijo tako dolgo,da se jih že skoraj prej naveličam, kot pa jih pobere (joke
). Si predstavljate da bodo pol živeli 30 let ? Kolk jih bi jih pa pol mela ,če si na vsake 4 leta zželim še enega