Tudi moja ni preveč navdušena nad vodo in kopanjem (doga pač), vendar sem jo na morju kar uspešno prepričala, da voda ne grize.
Zadeve sem se lotila tako, da sem proti večeru, ko ni bilo več veliko ljudi, vzela njeno najljubšo igračko in z njo v rokah letala kot zmešana sem in tja po bolj plitvi vodi in se "blazno zabavala". Sprva je samo gledala, potem pa se je opogumila in se pridružila. Naslednji korak je bil odhod v globjo vodo in norenje tam... Sicer je to dolgotrajen postopek, ki zahteva dovolj čisto vodo, da se tudi sam zmočiš in pa pripravljenost narediti "bedaka iz sebe". Deluje pa 
lp
T.
To si dobro napisala - ko ni bilo več veliko ljudi!
Samo si te pa kar predstavljam kako je to zgledalo! Saj jaz bi isto naredila! Pa tudi sama sem imela že podobne "izpade" v malo drugačnih situacjiah.
Recimo, nam bi se tudi najbrž kdo smejal - kako kopamo Taja!
Namreč, Taj noče biti sam v banji in potem se oči obleče v kratke hlače - jeans in gre z njem v banjo (k sreči je banja zelo velika) in potem se veselo kopamo in čofotamo po vodici, midve z mami ga pa šamponirava in spriava, medtem ko se onadva z očijem še na nek način zraven igrata, hkrati pa ga oči tudi trdno drži, da ne bi baraba kidnil ven iz banje.
Seveda je končni rezultat tak - da smo vsi okoli njega skoraj bolj mokri, kot pa on, ki se je dejansko kopal.