Pozdravljeni,
sem nova na forumu. Malo sem preletela vaše komentarje in si ustvarila določeno sliko o tem forumu in članih.
Nikar me že takoj ne popluvajte in poskušajte brez obsojanja odgovorit na moje vprašanje. In sicer. Pred časom sem posvojila (v starosti 7 mes.) mlado yorkico. Majčeno (1,5 kg), plašno, pupkano, luštkano kot cukrček. Scrkljali smo jo do .... Je sedaj naš družinski član. Zaljubljena je v prav vse člane naše družine. Ja, itak, da je princeska, ja in kot vse dame tud lišpava za jest...tud sprehodi za lulat in kakat so ji odveč. Zna nas okrog prnes 'u iber'. Ko ji oblečeš puloverček, da gremo vn, lulat, se dela da jo zebe....drugače, ko ji pa ni treba vn lulat, je pa zelo rada zunaj in se igra s sinovi, teka za frizbijem, žogico ind. Aha, pozabila pa sem omeniti dejstvo, da je brez rodovnika. Naj še enkrat spomnim ...ne me obsojat, želela bi samo odgovor. Kako te majhne psičke (1,5 kg) kotijo mladičke? Je potreben carski rez ali gre lahko koti po naravni poti?
Verjamem, da imajo rodovniški psi bolj izdelano družinsko drevo, posledično evidentirane bolezni za vso rodovino, ampak mislim, da pes ni nič kriv, da nima rodovnika in si tudi moja nerodovnička kužika zasluži doživet materinstvo.
Že v naprej hvala za odgovore in lep pozdrav vsem ljubiteljem yorčkov