Erika, Špela...
hvala za vajina odgovora. Vesela sem, da vama je bila všeč razstava. Škoda, da nimata priložnosti okusiti vzdušja na kakšni manjši razstavi, kjer je vse bolj domače. Sma sem pravi yugofil in kakor sem prej z velikim veseljem tulila, da so razstave mučenje živali ( kar so res, pa ljudi tudi, še bolj pa moje denarnice ) tako sedaj z veseljem tulim, da je užitek obiskati kakšno balkansko razstavo. Vzdušje, ljudje, prijaznost, gostoljubnost, dobra hrana, zabava po razstavah, zmerne cene...vse je super. In sodniki so navajeni sodelovanja s publiko, upoštevajo njene želje in nasploh imajo drugačen princip sojenja.
Kljub temu, da sem zamudila v ring mi je naš sodnik dovolil, da sva prišla vsaj po oceno, tako, da hvala obema za čestitke ob najinem tolažilnem CACIBu, ki nama bo prišel prav še kdaj.

Glede Zorovega napada lakote...nimam pojma kaj ga je prijelo. Malo prej, ko sem sedla k računalniku je vstal prišel do mene in me tako dolgo žokal pod desno roko, da sem vstala in ga spustila na balkon. Je rekel, da bo malo pomalical.

Imam občutek, da vse kar poje ostane v njemu. Blato izloča 3x na dan, tako kot ima obroke. Meni se zdi, da ima za njegovih 90 cm višine čisto dovolj 70 kg težine. Obseg prsi pa je pristal na 100 cm. Za moj okus je tam, kjer mora biti, čeprav mi vsi govorijo ( in to vem iz izkušenj tudi sama ) da bo še rasel

. Meni se zdi, da je sedaj v idealnih merah in sem kar malo žalostna, če jih bo res prerasel.
Moj prejšni Dugi je bil veliko večji in težji od Zorota pri 8 in pol letih in sem v stanovanju imela kar rahle težave zaradi njegove vlikosti. Osebno si ne želim več njegove rasti in tudi presuh se mi ne zdi. Toda nimam srca, da bi ga pustila lačnega, če me fehta za hrano. Sploh, če pomislim, da sem še do pred kratkim imela hude težave z njegovo prehrano, predvsem pa njegovo kilažo. Upam samo, da to ne bo slabo vplivalo na rast njegovih kosti.
Erika, a tebe zanima moja Betka paštetka ? Ona je super. Še zmeraj Zorova največja ljubezen in on njen. Sedaj je malo važna, ker se je končno tudi ona preizkusila v razstavljanju.
Sicer pa njuno ljubezen ovekovečimo skoraj vsak dan.
Še kakšna ljubezenska slikca naših srčkov: