Hvala za odgovor
Ne, ne, srednje velik je (trenutno ene 12 kil) - ima malo terierja v sebi in mi je bilo svetovano bolje prej kot prepozno. Če sem popolnoma iskrena, me je bilo strah da bo razvil kakšna neželena vedenja (naskakovanje, uhajanje,...) in sem že zaradi tega imala namen to naredit čimprej. Saj to vem, da se po kastraciji veliko psov lažje zredi, zato me je pa toliko bolj presenetila tale neljubezen do hrane.
Mu bom pa dajala, kolikor bo pojedel, sploh če bosta teža in vedenje okej - saj se mi zdi nekam miren, pa že ne vem ali imam "privide" ali se mi samo zdi, ali je posledica tega da je več notri (v pesjaku se po mojem navzame živčne energije
) - bomo gledali na daljši rok kaj bo. Saj ne pusti veliko, ampak je to res taka sprememba od prej, da me je zaskrbelo - moj prvi pes in je pač vse novo, spoznam se pa tudi teoretično ne. Ima pa krasen čut za izsiljevanje, moram pazit da me ne obrne.
Kakšne gliste ne bi smele biti problem? Ne bi mu pretiravala s tistimi tableti, nazadnje jih je dobil ob zadnjem cepljenju februarja se mi zdi.
Sestavine sem že malo gledala - že prej zaradi konsistence kakca, bom še podrobneje. Sploh mi ni potegnilo, da bi moral samo 2x ali recimo 3x kakat, ne pa toliko...
Imam še par hran v mislih, ki bi mu jih lahko probala - oz. najprej preverila sestavine in potem mini testno verzijo. Prej nikoli ni imel težav z menjavo hrane, zato bi upala menjat (ne ravno vsak teden). Jogurt in skuta najbrž polnomastna, katerekoli znamke?
Bom razmislila, bioresonanca je fajn ja (imam osebne izkušnje
). Bom pogooglala, ker vem da z primerjanjem sestavin lahko ali pa tudi ne zadaneš točke problema.
Saj za nagrade bova zdaj probala več z igro, samo za kakšno nagrajevanje lepe hoje ali sedenja mi igra razen ob koncu seta vaj ne pride ravno v poštev. Bi mu sploh raje dajala kakšno jabolko, pa ga celega pogoltne in če pa že žveči pa traja in traja...