Naša ima zelo, zelo rada vodo in redko zgreši kakšno lužo sploh ni važno ali je velika ali majhna.
To je super, da ima rada vodo, ker naša pa samo da je luža Gre in skače ter tiši glavo v lužo, ampak da bi šla pa plavati to pa ne. Gre samo toliko, da si ne zmoči repa. Hehe!

Drugače, je pa naša kar "pridna" bradica. Hehe. Samo skače, pa meni do glave gor. Kakor da bi bila navita. zdaj se je tudi lajat naučila in laja tudi na žogo, če se dolgo ne premakne.
Sva, pa začeli hodit na Treninge Agilityia in moram reči da ji gre res super.
Nobena ovira ji ne dela problemov, najrajši ima pa slalom ter most. Po mostu tako zašiba da jo potem kar odnese čez cone, ampak bova tudi to popravili. In, ko pridemo na parkur se ji čisto zmeša.. njena "rit" kar miga levo in desno ter cvili in laja. Ko pa greva delat je pa to najbolj srečen pes na svetu. In obe2 komaj Čakava da greva spet na trening.
Ima pa tudi zelo rada frizbije. Ampak na žalost ne dojame, da jih mora ujeti v zraku. Ampak se učiva in verjamem da nama bo enkrat pa le uspelo.

Na žogice je pa totalno nora. Sploh, če vidi da greva na polje mi kar povodec prime in žogice use si "zabaše " v usta in me vleče, kakor: pejva čim prej!
Notri se pa čisto umiri in ravno zdaj leži tukaj pri meni ter spi, saj sva ravno zdaj prišle iz sprehoda ter lovljenjem frizbija in žogic...

Mandy iz katere psarne pa je vaša bradica?