Pesjanar.Si > Pravila foruma

Podvojene registracije

(1/8) > >>

ninci:
Nekateri člani foruma ste se v prejšnjem tednu odločili, da se boste registrirali še enkrat pod kakšnim drugim imenom (prejšnji teden ste bili trije taki :-\). Ne vem sicer v čem je point in ne vem ali mislite, da se tega res ne da ugotoviti ampak se mi zdi osebno od vas izredno nepošteno do ostalih forumašev. Tudi če tistega drugega imena niste imeli namena upoprabljati ali se je zgodil "sam od sebe ::)", še bolj nefer pa je, da vam forumaši pomagajo z odgovori in se trudijo pomagati nekemu "novemu" članu pa se ubistvu za nickom skriva stari član, ki na forumu sodeluje že lep čas.
Vsi taki boste dobili kazen - 10 točk, ne glede na to kako dolgo sodelujete na forumu. Se mi je zdelo, da vam je samo po sebi umevno, da se predstavlja ena oseba pod enim imenom, da vemo kam kdo paše, pa zgleda to nekaterim še ni čisto jasno.
Če bo potrebno bomo pa take tudi tule javno napisali, da bodo vsaj forumaši vedeli komu se splača odgovarjat na kakšno vprašanje in komu ne, da se ne bodo trudili za brez veze.

Lp nina

majcek:
no tak je Digi ki je v resnici 4 ever goran >:(
samo za njega vem ker je moj brat

kaskae:

--- Citat: majcek na 31 Marec 2007, 22:06:57 ---no tak je Digi ki je v resnici 4 ever goran >:(
samo za njega vem ker je moj brat

--- Konec Navedka ---
Sej ni naredu nobenga greha, razen tega, da je hotu bit mal starejši  :o, glede na nick bi sklepal, da ima Trigija za vzornika Digi-Trigi al pa je to sam moje sklepanje  ???

andreja:
Tu mam pa jaz eno vprašanje...

A če se drug član družine prijavi na istem računalniku, se to šteje kot dvojna prijava ali se gleda še kaj?

ninci:
Ne dva različna člana iz istega gospodinjstva nista podvojena registracija.
Podvojeno registracijo se vidi poleg IP-ja po času prijave, "nepravilnih" vpisih gesel, kdaj se je "novi" član registriral, kdaj se je stari član odjavil - prijavil, gleda se tudi mail, ...

Ponavadi tisti različni člani iz istega gospodinjstva tudi kaj napišejo, se podpišejo z imenom, če piše "podvojeni" član se to vidi tudi iz načina pisanja, ... težko se skrijete skratka :P

Lp nina

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo