Kupili smo jo v Sloveniji. Zdaj celotne zgodbe ne bi pogrevala, saj me v nakup ni nihče prisilil, me pa edino to zanima, kako lahko oseba, ki ima registrirano psarno in se ima za kvalitetno vzrediteljico, prodaja nerodovniške pse kot pasemske pse ter ima istočasno vzrejo rodovniških psov, sicer druge pasme.
Pa da povem še kaj o naši psički: Z dlako imamo kar probleme, sicer po moji krivdi (sem bolj lena za vsakodnevno razčesavanje), najrajši od vsega ima našo hrano, vendar dobi poleg briketov samo kuhanega piščanca z malo zelenjave, ker drugače so pa hude prebavne težave. Smo dali kar nekaj prebavnih težav skozi, zdaj pa smo se vsi bolj diciplinirali in si ne dovolimo prekrškov

. Lansko leto smo šli tudi v pasjo šolo in jo "uspešno" zaključili, ha,ha,ha, s tem, da je odpoklic španska vas... že v šoli je bila zadnja, ki se je premaknila pri odpoklicu, čeprav sem jo vabila z vsemi mogočimi priboljški - in še ko se je končno premaknila je šla lepo k sosedu, mogoče pa je še kaj boljšega. Zato je lepo zmeraj na povodcu in le če je res varno ali pa zagrajeno jo spustimo, da se razdivja. Drugače pa so to pravi cirkusanti in so najbolj veseli, če lahko zabavajo vse okoli sebe.
Naša Ajša nas je popolnoma zasvojila in že dolgo ne hodimo spat ampak ajšat

.
Lep pozdravček
Darja