Za pesjanarje > Ovratnice, oprsnice in povodci

Oprsnica

(1/59) > >>

*nastja*:
Malo sem gledala po internetu, če kdo prodaja oprsnica, zaradi sitnosti seveda!

in sem našla tole:

http://www.bolha.com/oglas1336726

a ni to malo kruto, neke igle ven, ma joj ..  ???

ninci:
To niso igle ampak so neti ;)

Lp nina

*nastja*:
karkol je, grozno zgledaaaaa  >:(

trigi:
Hhehehe ... zgleda res grozno ... tudi psa ki ga vidiš s čem takim se pošteno povedano ustrašš ...

Ampak pogledano malo drugače ... psa ta oprsnica nič ne boli ... boli tistega psa ki "mu skoči za vrat" ... in jaz osebno nimam nič proti čez zaboli psa ki bi hotel ugrizniti (ali še kaj hujšega) mojo Rumbico  ;D ;D

Se pa seveda ne strinjam z takimi drastičnimi ukrepi ... se pa dostikrat sprašujem kaj bi se dalo naredit proti napadom agresivnih psov ... ker na žalost v večini primerov lastniki niso dovolj odgovorni da bi preprečili take nevšečnosti ... kot da sploh ne vejo kakšnega psa imajo ... hvala bogu si lahko upam trditi da pretežno vsi tukaj veste kaj vozite s sabo na sprehod in da veste kaj lahko pričakujete ob srečanju z drugimi psi ... zato kaj takega sigurno ne bom rabil za na pesjanarsko srečanje ;)

Mislim pa da sva enkrat z nino srečala Brina (dobermana) v tivoliju ki je takrat imel ovratnico na podoben način kot je ta oprsnica ... in sva čisto avtomatično vprašala: "a je tko hud??" pa nama je njegova lastnica lepo razložila namen ovratnice ... ker je imela že kar nekaj slabih izkušenj z napadi psov.

LP, Črt

irenchy:
men je pa huda :) ::)...samo jo ne bi imela za psa....,,

lp

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo