Together so daljše, zdaj za koliko pa ne upam trdit. Morda nebi bilo od škode, kar po mailu pofirbcat.
Naša ima isti problem in sem ji že obstoječo domačo oprsnico podaljšala. Me je zanimalo, če je to res glavni problem pri njej. Da ne naročam prehitro, na horuk kot sem jih že par. No in je. Zdaj jo ''obleče'' in nosi brez problema. Prej pa je kot kup nesreče zijala v svet ''kaj mi je tega treba''. Sem rahlo ''fanatik'' na oprsnice

in se nikakor ne zadovljim z nošnjo ovratnice, če ji oprsnica ne paše. Pač kompliciram tako dolgo, da najdem primerno...ali pa popravljam (ni prva popravljena, do točke, da sem skužila kaj ji ne gre v kontekst)

Vse klasične Y so naši vedno segale preveč pod pazduho. Bitno za našo dolgo in globoko psico je, da se da prsni trak čisto posebej podaljšat. Hrtbni ni toliko krize je pa fajn, če ji pride nekje na sredino reber (posledično je to za dlan stran od komolcev) Pa seveda, da ji stik trakov spredaj na prsih lahko uravnam pod prsno kost.
Sicer mi je pri ostalih rahlo vseeno za model, ker čisto vse lepo (in radi) nosijo. Pri eni pa pač kompliciramo