Sammy,
mi na morju po navadi naredimo tako: narežeš na srednje tanke ( ali debele) kolobarje bučke, malancane, papriko ali paradižnik ( kar ti je všeč). Najprej popečeš na eni strani nato obrneš in daš gor malo pršuta in listič sira. Ko se sir stopi čez pršut in paradižnik odstaviš. Jaz malo tudi posolim ali pa namažem s kečapom.
Za vegije pač ne dodaš mesa. Pa mislim, da damo malancane najprej v posodo in posolimo ter počakamo, da spustijo vodo.
Krasna zadeva, kot predjed, ko je treba malo počakati na pleskavice, čevape ali brancina...
Mi to pečemo na žaru, fenomenalen okus!
Missa
Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.