Zavetiščni boks > Svoj Dom Iščejo...

Kaj storiti, ko najdeš psa?

(1/6) > >>

ella:
Živjo!

Mene pa zanima, kaj storiti, če najdeš psa. Obvestiš radijske postaje, zavetišča,...?

Danes je moj oči našel pasjega mladička, starega najbrž nekaj mesecev...oz. ni ga ravno našel, ta pes se je sprehajal po prometni cesti, ki je zraven naše hiše in so ga skoraj povozili, tako da ga je oči pripeljal do nas. Najbrž  je pobegnil, saj ima ovratnico in ne zgleda da bi ga kdo zapustil.
Torej kaj sedaj? Pokličem na radijske postaje? Obvestim zavetišča? ???

Šla sem že tu malo okrog z njim na sprehod in spraševala ljudi če kdo ve od kod je in če bi morda dal kakšen znak kje je doma, pa nič. :-\
Do večera je lahko pri nas, potem pa ga je najbrž najbolje odpeljati v zavetišče...Bom pa ga sedaj tudi poslikala in prilepila slike.

Če pa kdo kaj ve: mladiček(samec), skoraj čisto črn, malo beline ima na tačkah in prsnem košu. Je zelo živahen in prijazen. Našli smo ga na Ižanski cesti tu na rudniku.
Hvaležna bom za odgovor. ;)

Lp

ninci:
Obvestiš čim več radijskih postaj, lahko polepiš plakate, povprašaš po okolici (kar si že), pokliči tudi zavetišče povprašaj če ga je kdo tam že iskal...

Lp nina

ella:
Hvala. ;) Zaenkrat sem klicala na ene 6 radijskih postaj, ampak sem dobila samo dve. Tako da je sedaj oglas na RGLu in Hitu. Kasneje bom poklicala še v Gmajnice. Upam, da se lastniki najdejo.

Lp

ella:
Evo, slika:

ella:
Glede tega izgubljenčka...
...Pri nas je ostal do danes, pred nekaj uricami pa smo ga odpeljali v zavetišče Gmajnice, saj se lastniki niso javili. Upam, da čimprej dobi novi dom.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo