Govorim o naivnosti na splošno, kar se je ravno kar zgodilo tule na forumu...10 postov ki pravijo da bodo zaradi tega članka menjali hrano in šli na tisto ki spada med "bad"
to ni naivnost?mogoče je pol teh ljudi že sprobalo to hrano pa psom ni odgovarjala ampak zdaj grejo vseeno spet na tisto...samo zato ker nek članek pravi da spada med "bad"?
ja, ti nisi naivna...jaz tudi ne...mogoče zato ker je vsaka od naju pač že nekaj prebrala...ampak pravim da obstajajo tudi taki ki jih prepričljivi prodajalci okoli prsta zavrtijo in jim prodajo tisto hrano od katere imajo oni največ zaslužka(samo primer)
ali pa veterinarji...pogodba s hillsom, in kaj ti bo priporočil veterinar??hills! in s tem si je hills naredil tako visok rang, in je kao oh in sploh najboljši....ja je za nekatere, tako kot eukanuba, pro plan, canidae....popolnoma isto sranje!!sori, pač je meni hills sranje ker sem ga prvo sprobala...in mi ne bo noben rekel da je najboljši, če je pes po njem dobil prhljaj in drisko, poleg tega pa še trajne posledice v prebavi ki smo jih komaj malo zrihtali....in lahko je zaradi mene na nekem linku v "the best" rangu....
ma dobro...zdej sem se razpisala...ampak res se mi zdi to rangiranje kakovostne hrane bedno....ja, sej jaz imam tudi to razvrščeno- kakovostni briketi-hills, eukanuba, pro plan, canidae, nutro, techical....slabi briketi-chappy, pedigree, friskies itd....
pa sem probala vse vrste kakovostnih briketov, in mi na žalost odgovarja samo pro plan, pa zaradi tega še ne bom rekla da je vse ostalo slabo!!
zanima me pa še ena stvar.kako za vraga lahko tukaj pri nas v trgovinah in po forumih in po vet. ambulantah govorijo da je ta hrana(kakovostna) zelo zelo dobra, in da je vredna svojega denarja in da je oh in sploh ena izmed najboljših....na tem linku pa piše nekaj popolnoma drugega.torej zakaj taka razlika?
zato ker se tukaj pri nas resnično dobre hrane ne dobi??pa to zame ni zadostno opravičlilo za tako razliko.če je stvar taka bi meni morali v štacuni rečt:ljubica, sori pri nas se dobi samo hrana iz "ugly" razreda in nekatere iz "bad" razreda....se pravi da se tukaj dobi samo shit hrana.zdaj pa sama se odloči ali ga boš futrala z samo slabo ali z zelo slabo hrano....drugega ti ne preostane!
zakaj mi potem pravijo, ja za hrano plačaj toliko in toliko in kupi tole tadobro ker pol bo tvoj pes živel 2 leti dlje....in ja, to je super krasna hrana, v najvišjem rangu...
eh...ne da se mi več
papa
aja, btw,meni je pa proplan zakon
to pa zato ker bo moj pes 2 leti dlje živel hehehe....
pejte vsi hitr na proplan!!!!