No zgleda,da bo moj stric oz. njegov pes večni problem

.
Danes so peš prišli na obisk (je nekako 3km,malo manj če ubereš par bližnjic

).Ron je bil seveda vesel pasjega obiska ampak se je na koncu izkazalo za totalen poden.Priznam,da moj pes ni nobeno nedolžno dete in z veseljem naskakuje samce

.Ampak danes je bil pa res zelo priden,razposajen za igro...in ga je ta počast NAPADLA.Najprej seveda obilica smeha,ker je pol manjši 1letni mladič napadel mojo mrcino.Ampak prav grizel ga je v vrat,za rep renčal ko norc...in Ron seveda ni nedolžno dete je šavsnilo nazaj.Sem se najprej matrala en orenk pretep narazen spravt in potem je biu pač Ron zaprt

.
In mala zgaga ni imela ničesar več počet in je ušla!No ja...in oni so pač šli domov-saj pes bo že prišel domov ne

.
Oni veselo odšpancirajo domov in mala pošast se vrne k nam

.ron iz pesjaka,Medo noter in klicat,da je Medo pri nas.Ok pridemo ponj bla bla bla!
Ura pol 6h mene kličejo "Ja sej Medota kar vn spuste u gmajno sej bo že dam prišel.Je bil že prej doma pa je šel nazaj..."
Takrat pa Tjaša pop****!Al ga pelemo al ostane pri nas.Mami itak en čudak da bo našel...oh ja ona je čudna.Povem atiju on pa itak..."Sej jest ga lohk spustim,ampak če se mu karkol nardi sam odgovarja!Ampak ne!Sej pes ni nč kriv,da bo zdej nastradu!Psa v avto pa gremo k njim"
Lepo popokal psa v avto k bratrancu,potem pa 1km nazaj k prijateljem.
Na kar se primaje še moj preljubi stric s svojo familijo
"Ja kaj ste ga pa dam vozil?!Spustil ga bi!Raj vidm da crkne,ko pa da bi ga mogel pridet iskat!Če bi bil zlat ga ne bi šel!" Tako,da odgovornost je podn...me je sram da imam takšne sorodnike.Ampak stric je podn,težavnost na višku!Da ne govorim kako je psu doma,še otroke ima tako naučene...