ninci, jap koritnik me je slovenščino učil

sori če bom preveč offtopic, ampak me ful zanima če te je urbanija učil kak predmet?pa koga si imela za fiziko in kemijo

(moje šibke točke

)
Lola jaz se ne strinjam s tem kar si napisala, ker sem iz tega teksta nekako razbrala da samo z gimnazijsko izobrazbo lahko nekaj dosežeš, in da pač kdor hoče nekaj več gre na gimnazijo.mogoče je res včasih veljalo da so tisti na gimnaziji nekaj več, ampak danes še zdaleč ni več tako.
tudi po poklicni srednji šoli imaš veliko poti odprtih, tudi katerikoli faks, samo da pač opraviš maturitetni tečaj.in zraven imaš še en poklic.
evo sej ti lahko dam primer.če bi bila jaz strašno pridna za učit, bi tole šolo naredila z odličnim ali prav dobrim uspehom, imela bi poklic zobotehnika, ki je recimo da kar cenjen-zaenkrat še.potem bi imela 2 možnosti; naprej na faks, in bi šla na stomatološko, po 5 ali 6(nisem ziher)letih bi bila zobozdravnik.kakšne plače imajo zobozdravniki pa vsi vemo

ali druga možnost, šla bi v tujino naredit še kakšno nadgradnjo mojega poklica in takoj bi bila eno stopnjo višje.
to potem ni ambiciozen poklic?
ampak...ker je petra bolj lene sorte za učit se, in raje bluzi okrog

ne bo iz tega nič, in bom pač običajen zobotehnik...ki pa ima še vedno kar ok plačo

tako da...moje mnenje je da gimnazija ni vse...
predstavljaj si da v OŠ ne veš kaj hočeš bit, greš na gimnazijo, in potem po 4 letih še vedno ne odkriješ poklica ki bi te res veselil, ali pa se ti ne da študirat itd...in kaj si z gimnazijsko izobrazbo?