Meni se tudi zdi, da njihova muzka ni skos ista. Nevem no...npr. sem rekla, da imajo Atomik harmonik
skos isto in me je stric skor.... :Ppač kako morm, da nimajo vse isto...a meni se zdi vse isto
Da so skomercializirani se strinajam ampak glede na to da so dobri (v svetovnem oz. vsaj evropskem merilu) si to lahko privoščijo. Mi gre pa na živce tisto sranje, da gre v Slo večina folka na koncert gledat Tomija ali pa zato da bi lahko rekli da so bili tam.
se strinjam. Če lahko naj uživajo
Kaj pa če bi nagrado prejel nihče drug, kot pa največja zvezda v Slovenii. In to je.... Fredy Miller! Jeeeee LOLLLL
joj ta fredy....najbolj se režim, ko je on kje kakšna komisija in potem govori kako je trba pet itd.
Drugače pa, ja madona sej so zvezde a ne, napolnili so stadion, zmagali na MTV-ju so what? sorry imajo vso pravico, da se vedejo kot zvezde, pa naj v tem tudi uživajo big deal, vsaj nekdo, ki to zna. Ne pa neki buci vuci, pocukrane fore ala Natalija, Saška, ... V tem primeru je potem že bolja Žana aka Silikonski joški, ker vsaj v fris pove točno to kar misli. Naša scena je itak v podnu pa ne samo rock, ampak vsa scena, tudi pop, punk, Avseniki so še vedno zakon a ne
se strinjam..mislim se tukaj spodi podpišem
avseniki rulzzz
drugače pa ni jih čez Blinke
pa Good Charlott
pa še čez koga
lp