če nečesa ne razumeš še ne pomeni, da ne deluje
in ja, obveljalo je napačno prepričanje,da če v nekaj ne verjameš potem zagotovo ne deluje... to ni čisto res
deluje, še kako deluje, ampak vsekakor tvoj um lahko znatno pripomore ali pa ovira(blokira) zadevo- ampak pri živalcah je na srečo drugače
) one se ne branijo, ko rabijo pomoč jo tudi hvaležno sprejmejo in ne ugotavljajo kakšno korist bodo imele od tega, in če so stroški povezani s tem upravičeni ipd kot ponavadi vidiš pri nas
Sama sem opazila vidno izboljšanje pri naših domačih živalih... tako na psihičnem kot fizičnem nivoju.
Zanimivo mi je tudi dejstvo, da živali, ki me ne poznajo (večinoma psi in mačke) rade pridejo k meni na ''terapijo''... sosedove, v veterinarski ambulanti, v parku... Živali te stvari ČUTIJO za razliko od nas, ki smo bolj sumničavi...
zadeva pa zgleda tako: žival se pritisne ob tvoje noge, roke, ali pa ti nasloni glavo v naročje... odvisno od tega, kje ima težave, traja minutko, včasih tudi dlje, nato odkorakajo svojo pot
pač dobijo, kar so prišle iskat-energijo. one to poenostavijo. meni pa s tem polepšajo dan
da ne dolgovezim, partner izdeluje prenosne magnetne pulzerje, ki pomagajo za različne bolezni (sklepi, kosti, pljuča, srce,...) in pa elektrifikatorje krvi (sliši se grozno, pa je v bistvu zelo enostavna reč
deluje pa tako- zeeelo poenostavljena razlaga- da pobija vse tujke v organizmu-bakterije, viruse..onemogoča razmnoževanje teh reči. v to kategorijo spadajo vse tegobe s klopnimi boleznimi, kugami, aidsom... seveda, je zelo priporočljivo, da žival preneha z zdravljenjem z uradno medicino- razlog je zelo preprost- uporaba pulzerja in elektrifikatorja bi povečala učinek zdravil vsaj za 10krat, kar je pa lahko že zelo nevarna doza...
poleg tega pa uporabljamo tudi koloidno srebro, ki prav tako pobija bakterije, efekt je praktično takojšen, zdravljenje se bistveno skrajša..
sama nimam nič proti uradni medicini, je potrebna, če nimaš na razpolago drugega,.. drugače pa je sama ne prakticiram- ne zase, ne za družino, ne za svoje živalce. je pač stvar osebne odločitve
mi je ne rabimo.
drugače pa zdravim večinoma brez napravic - s partnerjem sva reiki terapevta. uporabnost napravic? - ker ne morem bit na več koncih hkrati in ker imam samo dve roki, pacientov pa je ogromno- zato pulzerji, kot naši mali pomočniki. so prenosni in vedno na voljo
enkrat v prihodnosti odprem alternativno kliniko za male živalce, ko bo zakonodaja kaj bolj prizanesljiva do alternativnih načinov zdravljenja..