Torej... Pred enim letom smo pred smrtjo rešili mesec dni starega mucka. Ko je prišel k nam je imel močno (vendar gosto) drisko. Najprej smo mislili, da je zaradi mleka in le tega ukinili. Ampak drsika se je nadaljevala. Ko smo ga peljali cepit smo ugotovili, da je poln glist in da ima drisko zaradi le teh. Dobili smo tabletke in "dietno" hrano, vendar ni bilo nič bolše. V kakcu sem vsak dan (cca. 1 mesec) našla gliste. Prepovedali so nam dajat kakršne koli "konzerve", jest je moral samo predpisano hrano. Ker driska še vedno ni prenehala smo ga 1 teden (vsak dan) vozili na veterino po inekcijo. Počasi je driska prenehala. (ko je bil star 5 mesecov)
Veterinar je takrat rekel,da lahko "preklopimo" na normalno hrano, kar tusi smo in driske ni bilo več.
Do pred nekaj dni nazaj. Muc ponoči spi pri meni in v zadnjem tednu se mi je 3x pokakal na posteljo. In imel je spet drisko. Ta driska je postajala vedno svetlejša in sedaj je že totalno tekoča,rumene barve (skoraj kot urin). Muc kaka med spanjem, hojo..Sploh ne more več nadzorovat potrebe, vse skupaj kar "teče".
Kakšen teden nazaj je ob hranjenju tudi bruhal. Mislili smo, da zato ker prehitro je, ampak zdaj sumim, da ni bil samo to razlog.
Zadnje 3 dni se drži doma, noče ven, samo pestval bi se.
Za piko na i je začel včeraj še šepat na zadnjo tačko. (sploh ne stopi nanjo) Tako je šepal tudi 2 tedna nazaj, veterinarka ni otipala nič kar bi ga lahko bolelo, sklepali smo da je samo napačno stopil.
Vetrinar nam je trenutno dal samo tabletko za razglistit in pa "posebno" hrano in pravi da naj ga pripeljem če bo huje....Hm...Ampak jaz sumim da je kaj hujšega kot samo gliste...
Testiran je bil pred pol leta in na vse negativen.