Za pesjanarje > Ovratnice, oprsnice in povodci

Flexi

(1/35) > >>

S1b:
Čau, jest sem biu glih prelje v trgovini Tuš pa tko mal gledam igrače za pse in priboljške, ko naenkrat ful lep flex... mal pogledam kaki je in zgleda da ju trpežen(nič ne piše koliko močan je ...) pa tko vdim ceno pa piše 600 sit pa si mislm ja kao ... verjetn je 6000 ... usen uprašam prodajalko pa reče da je res 600 sit tko da sem ga kupil in sem ga sprobal na sibu in lahko rečem, da je kar močan in da se ga splača kupit še posebno ker je tako lep...

LP, hotu sem vas samo povedat, če kdo rabi kaki flexi naj gre u tuša kjer je ful pocen pa dobr ( usaj za siba)...

Mašy:
S1b, jaz sem tudi videla v Tušu flexije! Več napišem ko se vrnem od Tara! ;)

Lp, Maša

Mašy:
Evo, sem že doma (danes sem šla bolj na hitro tja)! ::) No, kot sem že rekla sem tudi jaz že videla te flexije v Tušu. In ker sem ravno kupovala enega za Tara, sem vzela flexi kar tam. Ampak ni bil 600 SIT, pač pa malo manj kot 1000. ;) No, tega ki sem jaz kupila izgleda tako:







Drugi je bil pa podoben, ampak je imel ročaj iz gume (no, ne vem kako se lih reče, sm trenutno pozabila ... nekaj gumi podobno, no :-[). Špaga (mislm to k pride ven - tudi ne vem kako se drugače reče :-[) je bila pa debelejša od tiste na zgornji fotki. Pa imela je še srebrni trak, da se je svetilo - če recimo kakšna luč posveti, pa se zasveti. ;) Ampak za tega pa ne vem cene.

Drugače pa se flexi super obnese, čeprav je kupljen v Tušu. :D

Lp, Maša

S1b:
amm jest sem kupil tak flexi k ma svetlečo špago in je skoz široka pa še prozoren flexi z gumjastim ročajem... ful lep mi  je  :)

ninci:
 ;D ;D Kratko ročno se sicer res najbrž dobro obnese, jaz sem tudi enkrat kupila enega cenejšega,in ko sem Smarta potegnila sem vse skupaj dobila v glavo :o Tako da... zdaj dam raje kakšnega jurčka več no ja ne samo kakšnega, flexi, ki ga imamo trenutno je bil 7900sit. Rdeč, gumijast ročaj in debela špaga.

Lp nina

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo