No, da povem še kaj je bilo z enim muckom.

Poleti to je bilo letos julija sem šla po naši ulici, ki je dokaj mirna. Pa sem videla malega mucka bil je črn z malo daljšo dlako. Po zadnjih tačkah pa po repu je bil vs moker.

In jaz sem seveda zvedela, da nima lastnikov in boščku hotela pomagati.

Najprej sem mislila, da ma drisko in bil je vs čuden, pa gremo lepo zjutraj k veterinarju. Ja rekel mi je kaj naj je in mu dal nego zdravilo, pa tabletke proti glistam. A z njimni bilo bolje od zadaj vs moker in pri repku mu je dol visel iztrebek.

Gremo še enkrat k veterinarju, zdaj je bil drugi pa tudi boljši. Takoj se mu je posvetiloza kaj gre mucka je slikal in rekel, da ma potrt rep, ker ga je nekdo zelo udaril gor.

In muc zaradi tega ni čutil ko mu pač treba na wc in zato je bil vs moker. Sploh ni ničesar pri repku čutil. Mi smo ravno šli naslednji dan na morje pa smo ga pustili tam na opazovanju ta čas, dobil je injekcijo. Veterinar je še rekeč, da če bo tako, da bo čutil potem odrežejo rep pa bo lahko normalno žvel. Pridemo z morja tam je bil spet tisti prvi veterinar in muc je bil brez repka pa je govoril, da je zdaj vse O.K. Pa ni bilo, daleč od tega muc, kjer koli je ležal je bilo vse mokro in, ko je hodil so samo z njega leteli iztrebki. Skratka grozno.

.
No takega mucka ne bi mogli meti pa sem ga peljala spet nazaj. Ko ga je veterinar dal v kletko je taku jokal in tako se mi je smilil. Zdaj sem zvedela, da je muc na neki kmetiji na Goričkem, tam je itak vseeno. No upam samo, da ne bo pozimi zmrznil, ker je po zadnjih tačkah vs čas moker. Se bo že potegnil v kak hlev.

Lp
Lanyca
P.S. sporočilo morda ne spada sem a vseeno tudi ta muc je mel nekaj z repo.