Za pesjanarje > Vzreja

Naziv vzreditelj

<< < (5/5)

GoldenGirl:
Kakšna je cena
--- Citiraj ---Lastnik psa oziroma oseba, ki ji je začasno prepuščena skrb za psa in ima stalno bivališče v Republiki Sloveniji, plača za vsako uspešno opravljeno paritev pristojbino (takso skočnine) na podlagi računa, ki ga izstavi KZS po veljavnem ceniku za tekoče leto, če so najmanj trije mladiči iz legla vpisani v Rodovno knjigo KZS.

--- Konec Navedka ---
GG

hesta:
Zelo pametna ideja!Mogoče se bomo predstavili tudi mi.Vsekakor sem vedno na voljo glede vprašanj o beaglih.To je irenutno zelo priljubljena pasma, veliko tistih, ki jih spravlja na svet pa o njej vedo bore malo, oziroma jih zanima samo dobra prodaja, za drugo jim pa ni mar, kar lahko vidimo na nestandardnih primerkih pasme v SLO.

aboyanasanna:
http://www.dominvrt.si/clanek/trend/ko-je-izvedel-kaj-je-kupil-je-bil-popolnoma-sokiran.html

Kje živijo psi?

Srečni in zdravi mladički ter psi živijo skupaj s skrbnikom in so zelo družabni, tudi če jih ima vzreditelj več. Če pa jih ima več in zato pač "morajo živeti v pesjakih", vzreditelj seveda nima časa in ne prostora za vse, pazite - na tem naslovu so mladički le stroj za ustvarjanje dobička.
Se lahko razgledam?

Lahko vrnem psa, če pride do nepredvidenih težav?

Najboljši vzreditelji to celo zahtevajo, če pride do težav je najbolje vrniti mladička ali prodati, da drugi poskrbijo zanj, ter mu omogočijo
bivanje kot se spodobi.

Je veterinar pregledal leglo?

Z veseljem vam mora povedati ime in dati telefonsko številko veterinarja.

Lahko vidimo očeta?

Če prihaja oče iz druge psarne ali celo tujine, mora imeti vzreditelj vsaj eno sliko, mora pa vam omogočiti tudi, da pokličete njegove skrbnike in jih povprašate po očetovem značaju.


Meni se zdi še posebno pomembno, da se psa odda, če pride do okoliščin kot so osebne narave, da nekdo drugi poskrbi zanj
v tistih situacijah k ti žal ne moreš.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo