Za pesjanarje > Nega

pasji frizer

(1/79) > >>

shinegirl:
Pozdravljeni!

Zanima me, ali ima kdo številko ali podatke kakšnega pasjega frizerja na primorskem ali v okolici?
Doma imamo dve leti starega pritlikavega pudlja in naša dosedanja frizerka se ne javlja več, mi pa nujno potrebujemo frizerja.

Tisti, ki imate dolgodlake oz. take pasme, katere je treba redno striči in negovati me zanima, ali mi lahko posredujete svoje izkušnje s frizerji?
H kateremu frizerju vozite svojega psa?
Pomembno se mi namreč zdi, da frizer dovoli, da si pri striženju prisoten, kajti mnogi frizerji pse omamijo z inekcijami in tabletami zato, da jih lažje ostrižejo, česar pa jaz  pod nobenim pogojem nebi dopustila.

Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem!

Shinegirl

TYASHY:
Oj!
Jaz sem v Tukanu(BTC, Lj) videla, da strižejo enega višačka brez omame, psa lahko gledaš skozi šipo, pomoje bi se tudi, da si lahko v kabini dalo zmenit  :)
Kontaktna št: 01/585 20 98              Mail: [email protected]
Vem, da to ni primorska, ampak bo mogoče kdo kaj rabil :) Bom probala še kaj na primorskem poiskat
Lp,Tjaša

najchy:
V Luciji je 1 pasji salon...bom pa številko pogledala ko grem mimo

botticelli:
Ful dobro frizerko imaš tudi v BTC, V trgovini Mr. Pet, Damjana.
 Pri njej si lahko ves čas zraven kužka, lastnik se sam odloči ali želi biti zraven ali ne. Jaz vem, da bi pri nas težko našla še enega tako profesionalnega in človeškega frizerja, ki ima tolikošno mero potrpežljivosti. Kapo dol z moje strani ;)

Osebno sem tudi proti temu, zakaj naj nebi lastnik bil zraven, posebno če je pes potem bolj miren. edino  pač v primerih, ko se izkaže, da je pes definitivno bolj miren ko lastnika ni zraven.

Mayč:
jz poznam v celju ful dobro fizerko.
Svoja dva psa hodim k njej rihtat pred rastavami in sem si z njo zelo dobra kolegica in ji čez vikende tudi pomagam tako da pr njej si lahko brez skrbi.Seveda če se zmenite da bi bila rada zraven ni nobenih broblemov.
Salon se imenuje Kosmati princ in mobi  št.031-572-251
Ti priporočam ;D

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo