Za pesjanarje > Nega

pasji frizer

<< < (2/79) > >>

rapgirl:
Meni se na to cifro no
--- Citat: Mayč na 16 December 2007, 18:20:15 ---jz poznam v celju ful dobro fizerko.
Svoja dva psa hodim k njej rihtat pred rastavami in sem si z njo zelo dobra kolegica in ji čez vikende tudi pomagam tako da pr njej si lahko brez skrbi.Seveda če se zmenite da bi bila rada zraven ni nobenih broblemov.
Salon se imenuje Kosmati princ in mobi  št.031-572-251
Ti priporočam ;D

--- Konec Navedka ---

Meni se na to številko noben ne javi! Kar zvoni v prazno! Ali imajo še kakšno drugo številko?

Mayč:
takoj se nejavita kr pr men tut ne kr če jo kličeš popovdan delata in se nečuje vedno telefon. poskusi jo zjutraj poklicati.samo jutri nedelata v soboto pa .Zadrugo cifro pa ti jo nemorem dat ker mata samo to.

n+n:
Jaz imam dobre izkušnje v kranju v Salonu za nego kužkov šapca, več informacij je tukaj: http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=4288

Je pa tako, kot želiš, lahko si zraven in ji gledaš pod prste, lahko greš pa ta čas po opravkih, pa te potem ona pokliče, ko konča... mi smo probali oboje (prvič sem bila zraven, ker sem računala na to, da ga bom naslednjič sama strigla...pa sem potem ugotovila, da strokovnjaki to hitreje in lepše opravijo... drugič sem ga pa pustila tam - tko, bolj iz samega firbca, da bi videla, kaj bo Nero naredil, ko bom odšla, pa ni bilo nobene panike) :)

tole je pa še moj črnuh pri Manci

rapgirl:
Mi pa smo se naročili h Kosmatemu princu!  :P Pa me zanima, če si lahko zraven psa, ko ga strižejo?

Mayč:

--- Citat: rapgirl na 22 December 2007, 10:02:14 ---Mi pa smo se naročili h Kosmatemu princu!  :P Pa me zanima, če si lahko zraven psa, ko ga strižejo?

--- Konec Navedka ---


Suprca! ja seveda si lahko samo zmente se.Vsi te ljudje ki so bili do zdaj zraven so se zmenili  in ni bilo nobenih večjuh težav.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo