Draga moja še zdaleč ne poznaš stvari ki jih na internetu predstavljaš kot kaki profi... pluvaš po ljudeh ki se s pasjim frizerstvom ukvarjajo že mnogo dlje kot se tvoja prijateljica kaj še le ti. Lahko trosiš traparije veliko ljudi pa ve resnico, da ima opravljen tečaj in par let izkušen to je prišlo iz njenih ust zato prosim da se med seboj dogovorita kakšne traparije boš trosila na internetu in okoli.Kar pa seveda podpiram nekje je treba začeti. Ljudje po katerih pljuvaš so pa sodniki na razstavah, kar se tiče višavcev in napisali so tudi pasemski normativ.Vse kakor mislim,da boš morala še veliko krat iti na raztavo in ne zato,da se boš obnašala ,kot da si naredila doktorat v tej smeri.....ampak zato,da se boš poskušala česa naučiti.Ne moraš trositi stvari ki niso resnične.Nikoli nisem rekel,da je zdaj ona za vse zanič. Vem pa,da sigurno sodnik ki se s striženjem oziroma trimanjem ukvarja že več desetletij verjetno ne verjetno ampak ziher boljše uredi psa pa čeprav si ti frizure višavcev tako popluvala. Povedal sem svoje mnenje,dovoli še drugim, da povejo svoje mnenje,če se delaš že odraslo se temu tudi primerno obnašaj in na forumu nikjer nisem zasledil, da če poveš svojo izkušnjo dobiš za vrat nezrelo punco ki blati vse povprek, ker niso istega mnenja kot ona.Če sem kogar koli užalil se opravičujem.Hotel sem pač ....in še sprašujem po kakšnem drugem pasjem frizerju.Tako povedal sem svoje mnenje. Še vedno je dobrodošla kakšna informacija drugega pasjega frizerja iz Ljubljane in okolice.Tebi pa puščam možnost,da si najdeš novega lajka na forumu, ki mu boš vsiljevala svojo nezrelost.Še enkrat hotel sem prijetni pogovor ,ter kakšno mnenje drugih frizerjev.Tebi pa želim lep pozdrav pravijo pameten odneha.......Jumbo.....